Добрият пример от Русе

9
Снимката с интересно послание върху задното стъкло на русенски автомобил се появи в групата "Пътна обстановка и ПТП-та Русе" във Фейсбук
Снимката с интересно послание върху задното стъкло на русенски автомобил се появи в групата "Пътна обстановка и ПТП-та Русе" във Фейсбук Снимка: Facebook

Снимката с интересно послание върху задното стъкло на русенски автомобил се появи в групата "Пътна обстановка и ПТП-та Русе" във Фейсбук

Снимката е взета от група на сайт за автомобили и е достигнала хиляди преглеждания. Това е чудесно, защото посланието, изписано на автомобила с русенска регистрация, е изключително важно. Надписът гласи: "Шофирай така, сякаш всяко дете на улицата е твое".

Снимката получи пълното одобрение на русенци - хиляди харесвания и аплодисменти. И всички са единодушни, че шофьорите наистина трябва да управляват автомобилите си, следвайки тази мисъл.

Собственикът на возилото призовава колегите си по волан да бъдат предпазливи, когато управляват колите си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 22
    1
    Sтанко
    Адмирации! Други думи са ненужни в случая!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари