"Добра кариера, добър живот” в Русенския университет „Ангел Кънчев”

0

Днес в „Канев център” на Русенски университет „Ангел Кънчев” беше открит форумът „Национални дни на кариерата – Добра кариера, добър живот”, който се провежда за десета поредна година. Главен организатор на инициативата е „Джоб Тайгър ООД”. Събитието уважиха Областният управител на Област Русе Стефко Бурджиев, кметът на Община Русе Пламен Стоилов и заместникът му Страхил Карапчански, ректорът на Русенски университет „Ангел Кънчев”чл.-кор. проф. Христо Белоев и заместник ректорите проф. Юлиана Попова, проф. Велизара Пенчева, ръководителят на Университетски научно-изследователски комплекс проф. Ангел Смрикаров I управителят на „Джоб Тайгър ООД” Светлозар Лазаров.

В своето приветствие към Областният управител Стефко Бурджиев изрази своите адмирации към организаторите за усилията им да създадат условия, в които работодатели  и бъдещи висшисти да се срещнат. Той заяви, че това е една прекрасна възможност да се хармонизират интересите на бизнеса с учебните програми на Русенски университет. Г-н Бурджиев пожела успех и „На добър час!” всички участници във форума.

В рамките на инициативата студентите ще имат шанса да се запознаят с изискванията на пазара на труда и да получат съвети за пълноценна професионална реализация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари