До края на седмицата ще бъде ветровито, но все още доста топло

0
Максималните температури ще са между 25 и 30 градуса
Максималните температури ще са между 25 и 30 градуса

Максималните температури ще са между 25 и 30 градуса

Отново ветровито, но все още доста топло ще бъде през следващите дни. Жълт код за усилване на южния вятър ще важи в сряда (25 октомври) областите Враца и Монтана.

bTV

В районите на север от планини се очаква силен и дори бурен поривист вятър от юг. Минималните температури утре ще бъдат между 10 и 15 градуса, а максималните - между 25 и 30 градуса, информира bTV.

bTV

И утре ще имаме много слънчеви часове. През втората половина на денонощието облачността ще се увеличи, а към края на деня и през нощта ще започне и да вали.

В утрешния ветровит ден ще духа умерен югозападен вятър, по северните склонове на Стара планина ще е временно силен и на места там ще се прояви като фьон (топъл, сух и поривист вятър).

bTV

И през следващите дни ще бъде ветровито. В четвъртък вятърът ще стане северозападен и ще проникне по-хладен въздух. Температурите слабо ще се понижат.

Ще преобладава облачно време и на места ще превали дъжд. В петък отново вятърът ще задуха от юг и това ще повиши отново температурите.

bTV

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари