До 21 януари може да не знаем кой ще е новият президент на САЩ

0
Елиз Несторов: " За икономиката по-полезен на САЩ ще е Тръмп, докато Байдън ще отделя повече внимание на климата, НАТО и световната търговия"
Елиз Несторов: " За икономиката по-полезен на САЩ ще е Тръмп, докато Байдън ще отделя повече внимание на климата, НАТО и световната търговия"

Продължава броенето на гласовете за президентските избори в САЩ. Обстановката е напрегната, а междувременно предизборният щаб на Тръмп заведе дело за спиране на преброяването на гласовете в Пенсилвания. До момента преднина има Джо Байдън

Изборът може да се реши в съда - до 21 януари може и да не знаем кой ще е новият президент на САЩ. Това заяви в "Денят ON AIR" председателят на българо-американската камара в САЩ Елиз Несторов.

По нейните думи битката е много оспорвана, а важен е щатът Пенсилвания, където до момента Джо Байдън води.

"Тръмп е завел дело за удължаването на срока на преброяването в Пенсилвания, всички следим с голям интерес, но решителни ще са гласовете в щатите Аризона, Невада, Джорджия, Северна Каролина, Небраска, обрат може да има всеки момент", обясни Несторов пред Bulgaria ON AIR.

По думите ѝ Тръмп е поискал ново преброяване в Уисконсин, а републиканците казват, че няма прозрачност на вота в Мичиган.

"Не съм виждала бюлетини в канавките, но ще има спекулации", коментира Елиз Несторов.

"Определено ковид кризата направи изборите по-интересни. Аз гласувах за доброто на Америка, независимо кой ще спечели", подчерта тя и добави, че за икономиката по-полезен на САЩ ще е Тръмп, докато Байдън ще отделя повече внимание на климата, НАТО и световната търговия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари