Дневен хороскоп за 9 април 2020

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В четвъртък ще имате по-голяма свобода за развитие на вашите планове, за вземане на важни решения и за постигане на успехи, от които зависи бъдещето ви. Благоприятните тенденции ще бъдат усетени от тези от вас, които са готови да се възползват от тях. Ще има и такива, които поради една или друга причина неправилно ще изразходват енергията си, и ще пропилеят ценно за тях време.

Това ще бъде благоприятен ден за финансовите ви дела, но не бива да се игнорира факта контрол върху действия и решения свързани с пари. През този ден ще преживеете радост или приятна изненада свързана с родственик, роден под знака на Везни, Близнаци или Водолей. В четвъртък ще имате ползотворни за вас разговори и срещи по финансови въпроси.

Опитайте се да приемете реалността или предложенията, такива каквито са, тъй като в момента различни фактори влияят не само върху вашата финансова стабилност, но и върху финансовите интереси на голяма група от хора.

През този ден ще обмисляте различни идеи да внесете настроение и оптимизъм в дома си, да реализирате една приятна изненада, която да донесе усмивки на хората около вас. Това е неблагоприятен ден за покупка на скъпи вещи, за продажба на имущество и други материални дела, където има опасност да бъдете заблудени или излъгани, включително от вас самите. 

Овен

В четвъртък за представителите на зодия Овен възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Утрешният ден ще Ви позволява да водите делови разговори без да подписвате договори. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Телец

В четвъртък отделете време за приятелите си и за хобитата си. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Четвъртък е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Телците. В четвъртък отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Трябва да свършите започнатата сутринта работа до края на утрешния ден. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Близнаци

Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Утрешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Утрешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Бъдете принципни и докажете, че сте перфектни в работата си. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Рак

Четвъртък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Излизайки по-мъдри от трудностите, които Ви съпътстваха през последните дни, обнадеждено ще пристъпите към работата си. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Лъв

Четвъртък ще е благоприятен ден за Лъвовете, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. четвъртък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Заемете се с рутинната си работа, за да не предизвикате проблеми през следващите девет дни. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си.Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Дева

Четвъртък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. С важна среща е свързан четвъртък и то може би повече от една.И ако деловата ще даде тласък на работата Ви за период от няколко месеца, то личната ще Ви зареди с надежди за доста по-дълъг период. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. В заключение Четвъртък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Везни

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Не е желателно да взимате пари на заем. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание.Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. С упоритостта си ще завършите в срок започнатата работа. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Скорпион

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Утре е препоръчително да се владеете, защото предстои още работа с хората от обкръжението ви. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви.Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Стрелец

Четвъртък е твърде ползотворен ден и ще радва Стрелците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Обърнете внимание на семейството си. Утре се движете повече и общувайте активно с околните. В интимния живот емоциите са смесени. Динамиката на утрешния ден ще повиши емоционалната Ви възбудимост, което може да се отрази благоприятно на отношенията и работата Ви утре. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Козирог

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Утре ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Пазете се от силни емоции, контролирайте ги, за да не Ви попречат на работата. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Утре проведете консултации.

Водолей

Четвъртък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Организирайте добре работата си, за да се справите със задълженията си. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Утрешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Обърнете внимание на здравето си. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Риби

Утрешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Имате доста неща за вършене утре, но това най-вероятно е, защото вие едва ли можете да стоите без работа. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Четвъртък със сигурност ще бъде доста успешен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Жена ми е страшно организиран човек. Днес ми даде списъка със семейните скандали за следващата седмица...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари