Дневен хороскоп за 9 април 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Възможно е да ви споходят тревоги, безпокойство и мрачни мисли

Важно е да не се поддавате на емоциите, а да запазите спокойствие. Избягвайте да критикувате! Не е желателно да се напрягате и да се опитвате да правите това, което не се получава. Най-добре е да отделите повече време за почивка и релаксация. За вярващите е препоръчително да се пречисти дома със светена вода, благовония (съответно тамян) и запалени свещи. Не оставяйте децата сами и се вслушвайте в исканията и капризите им.

Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Избягвайте мрачните мисли. Старайте се да ги трансформирате в позитивни. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Подходящо време за изчистване на организма и дома.

Овен

Ще трябва да се борите с трудни проблеми и да разчитате само на собствените сили. Вашите постижения могат да станат обект на завист. Стойте далеч от такива хора, те могат да навредят. Старайте се да избягвате конфликти.

Телец 

Не всичко ще се получи така, както искате, но не се борете с неизбежното. Възможни са разочарования по различни поводи. Трябва да приемете ситуацията и просто да наблюдавате развитието на събитията.

Близнаци 

Денят може да не започне много добре, но постепенно ще можете да поемете контрола над ситуацията. Не се препоръчва да създавате нови запознанства или да започвате нова връзка, това може да се превърне в неприятности.

Рак 

При преодоляването на трудностите е важно да запазите самообладание и да не се поддавате на емоции. След като разберете чувствата си, можете да планирате стратегия и тактика на правилно поведение.

Лъв 

Днес сте изпълнени с енергия и ентусиазъм, което ще ви улесни да се справите с най-трудните неща дори по-бързо от очакваното. Не са изключени разногласия с близки или кавга с любим човек на основата на ревност. Звездите ви съветват да се въздържат от пазаруване.

Дева

Непредвидени обстоятелства, биха могли да попречат на изпълнението на всичките ви цели. Тежестта на решаването на проблемите на други хора може да лежи върху раменете ви. Не поемайте инициативи, нека събитията се развиват както трябва.

Везни 

Трябва да се концентрирате върху изпълнението на текущите дела. Новите начинания няма да бъдат успешни и ще отнемат много сили и енергия. Необходимо е да се въздържате от ненужни покупки. Те могат да ви ударят по бюджета.

Скорпион

Използвайте времето до обяд, за да направите това, което имате из дома или да се посветите на членовете на семейството. Не пропускайте да посветите остатъка от деня на себе си. Някои желания ще се сбъднат от само себе си, дори не е нужно да правите нищо.

Стрелец 

Въпреки че може би сте имали големи планове за този ден, вероятно повечето от тях ще пропаднат. Може би някои ситуации ще бъдат против вашите начинания. Днес можете да намерите общ език с абсолютно всеки. Възползвайте се от това.

Козирог 

Внезапният спад на енергията ви въвежда в нервност и напрежение. Откритите конфликти около вас (или в работата) могат да ви извадят от равновесие. Средата, в която се намирате, е пълна с отрицателен заряд, така че би било най-добре да се оттеглите и да си починете.

Водолей 

Прекалено сте нетърпеливи, не контролирате емоциите си. Нуждата ви от свобода и независимост може да развие още повече напрежение и нервност в семейния кръг. Неприятните новини (или неприятности) могат напълно да замъглят концентрацията ви.

Риби 

Днес няма да ви е скучно - ще имате много интересна работа (занимание) или интересни разговори. Някои ситуации ще ви отворят очите за хора и неща. Може да е неприятно и болезнено, но само по този начин можете да промените живота си. Запомнете: звездите го правят нарочно и само за вас.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари