Дневен хороскоп за 7 март 2024

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Лъв - добри възможности, Везни - чудесни постижения, Водолей - труден успех

Овен

Проблеми

В повечето от делата си днес ще се съобразявате със собствените си намерения и няма да позволите на друг да диктува действията ви. Четвъртък носи много напрежение поради невъзможността за реализация на професионалните цели.

В случая най-често става въпрос за мощно противодействие от нечия страна. Повишете предпазливостта си. Не са изключени неочаквани удари от ваш професионален съперник.

Телец

Сполука

Днес ще действате предпазливо, дори прекалено мнително, което ще се стори странно на околните. Денят е силно ползотворен за Телците в няколко направления. Ясно подчертава, че професионалната ви реализация ще е пълна. Сполуката е характерна за делово ангажираните в страната и извън нея, а също така за провеждане на преговори и за реализиране на някои лични цели.

Близнаци

Успешно справяне

Сега сте особено ентусиазирани да успеете и при всичките усилия, които полагате, резултатите ще са отлични. Първият работен ден от новата седмица е благоприятен за реализация на деловите ви цели. Със подчертана сполука ще осъществите тези, които са свързани с обществените среди. Мнозина ще разширят границите на изявата си. За бизнеса се очертават засилени временни проблеми.

Рак

Мобилизирайте се

Отнасяйки се с разбиране към проблемите на хората около вас ще ви спечели доверието им и ще благоприятства целите ви. Задължително е представителите на Рак, които не са възпрепятствани от здравословен проблем да активизират усилията си в службата. Този ден бележи началото на трудно време, което ще донесе проблеми. Нивото на активността ви следва да е високо. Не влизате в конфликти!

Лъв

Добри възможности

За едни от вас денят ще е свързан с работа и неотложни задачи. Четвъртък подчертава изгодните делови и лични позиции на Лъвовете, но и афинитетът на родените в зодията към налагане на личното становище. Това може да предизвика негативната реакция на другата страна. Поддържайте разбирателството, за да осъществите намеренията си в пълнота.

Дева

В етап на сполука

През този ден късметът ви ще работи безотказно. Нещата ще стават точно така, както сте ги планирали. Денят е характерен с изразителна реализация на целите за бизнесмените, но до сполука достигат всички представители на Дева, защото денят поставя началото на благоприятен четириседмичен период в деловата ви дейност, през който ще достигнете ярък успех и силни печалби.

Везни

Чудесни постижения

Не гледайте еднозначно на случващото се, а гледайте на него, като на възможност да подобрите както финансите, така и уменията си. Силно благоприятен ден, гарантиращ чудесни постижения на цели, по които действате в съдружие с някого. Притежавате много силен личен късмет, който ще облагодетелства Везните, ангажирани в сферите на бизнеса. Противници от обществените среди ще препречат пътя ви към нещо.

Скорпион

Мобилизирайте се!

Развитията в живота на близък човек ви създават тревоги и желание за саморазправа, но ще овладеете нездравите си емоции в името на разбирателствата помежду ви. И Скорпионите ще са доволни от разгръщането на възможностите им в четвъртък. Денят бележи началото на положителен етап, през който е наложително да действате по-ярко. За момента голяма част от вас са по-отпуснати.

Стрелец

Разгръща се силен шанс

Ако сте полезни на другите ще подобрите взаимоотношенията си и ще можете да очаквате взаимност. И за Стрелците четвъртък е благоприятен. Денят обещава успешното провеждане на много важни делови контакти, които ще поставят началото на сполучлива съвместна дейност. По принцип обаче наблегнете на самостоятелната изява. Големият ви шанс за момента е именно там.

Козирог

Добри постижения

Един изключително натоварен и динамичен ден. За отбелязване е, че вие бързо ще се ориентирате в това какво ви очаква и ще намерите най-добрия път към успеха. Независимо от факта, че преобладаващата част от Козирозите ще се сблъскат с неочаквани пречки, четвъртък предоставя изразителен шанс за реализацията на рутинните делови ангажименти, а мнозина от зодията разполагат и със силни възможности за осъществяване на нови цели.

Водолей

Труден успех

Готовността ви за компромиси е налице, но не и за сметка на качеството. Въпреки че четвъртък е надежден и благоприятен, представителите на Водолей ще извоюват трудно успеха си през този ден. Очертават се доста пречки и коварни действия от противниците ви, а някои от знака ще бъдат притиснати от мъчителен и неочакван здравословен проблем.

Риби

Зает ден

Използвайте силата на разума си и търсете проявление на добрите си намерения, като се дистанцирате от използвачите. Поради неуспешните опити за осъществяване на намеренията си, четвъртък ще е много нервен за Рибите. С финансовите си цели няма да успеете през този ден. Сблъсквате се с непоклатимите пречки, издигнати на пътя ви. В делово отношение ще ви помогне влиятелен човек.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари