Дневен Хороскоп за 4 Юни 2015

0
Дневен Хороскоп за 4 Юни 2015
Дневен Хороскоп за 4 Юни 2015

Овен

В четвъртък Раци и Козирози ви внушават да намалите деловото темпо, в работата има спънки. Овните имат и срочни ангажименти, и финансови грижи. Преценете как да действате, не е момент да хитрувате пред партньори или клиенти. Вечерта е за най-близките, навярно трябва да следвате желанията на половинката, деца и внуци. Понякога не е зле да се подчините, а не да спорите.

Телец

Четвъртък е добър за начинанията ви, но трудности не са изключени. При едни Телци проблемите идват, понеже не се съобразяват с прогнози на специалисти и мнения на по-опитни хора. Втори разчитат на близки в напрегнати моменти, да не се отклоняват от направените уговорки. Можете да се справите с пречки, бъдете по-самовзискателни, иначе дребни пропуски се трупат и ще ви спъват...

Близнаци

В четвъртък сте доволни от деловите си постижения и няма да бързате с нови проекти. По това Близнаците доста приличат на Везни, а и са в по-добра позиция от тях. Сега трябва да бъдете доста по-внимателни към близки, да подкрепяте техни идеи без да налагате мнението си. От друга страна, мислете как да продължите печелившите дейности, не ви прилича да тъпчете в коловоз.

Рак

Този четвъртък имате куп неща за уреждане, но като Козирози няма да бързате. Ще внушавате и на Овни да не допускат припряност, вероятни са грешки най-вече при избор на оферти за бизнес и екипи. Раците по усет се ориентират на кого могат да се опрат, кой ще ги подведе, кой прави интриги. Държите на сигурни партньори, ако няма – имате идеи за самостоятелна изява.

Лъв

Сега вие и Водолеи упорито се справяте с обективните пречки в работата, уверени сте, че усилията ви ще донесат печалби и признание. Много Лъвове разчитат и на близки, които помагат за изпълнение на идеите им с услуги, а и с оптимизъм. Ако имате повод за почерпка, вечерта се съберете точно с тези хора, заслужават внимание и глезене, а и ще ви подскажат още по-смел проект.

Дева

От последните дни на май гледате да не се изтъквате между познати и близки, но вероятно ви поомръзва. Сега Девите не бива да разчитат на голям делови късмет, ала финансите им са стабилни, даже могат да помогнат и на друг. Не прибързвайте с начинания, редно е да съобразявате планове с роднини, колеги, клиенти, остават и куп въпроси за проучване. С търпение ще уреждате нещата.

Везни

Този четвъртък като Близнаците не бързате с нови делови начинания, не сте в силна служебна позиция, трябва да прокарвате идеите си с голям такт. Везните са доста колебливи, а сега идеите им са подложени на критика, благоприятни и неблагоприятни ситуации ще се редуват. Не се отказвайте от плана си, а ако се занимавате с бизнес, привлечете партньори, спонсори, по-леко ще се справите.

Скорпион

В четвъртък подхождате по-философски към проблеми, заразявате и Козирози. Скорпионите са си прави, делата им не вървят така, както са искали, задават се промени и трябва да мислят повече за минали грешки, не за успехи. Някои са по-критични към партньори, а работата е обща, да не нажежават атмосферата. С пари балансирате умело, скоро и други неща ще се подредят, така че: споко.

Стрелец

Като вчера избягвайте да спорите с близки, отношенията са по-чувствителни. Група Стрелци се дразнят, че приносът им в службата, а и вкъщи не е оценен твърде високо. Не драматизирайте дребни разногласия, приятели ще помогнат да напреднете в кариерата, да печелите повече. Само че трябва да се действа с такт, да не се създават интриги в екипа и родата. Предлагайте смело свои идеи.

Козирог

В четвъртък като Раците не бързате в работата, заразявате и Овни със своето темпо. Това е характерно от началото на юни, но Козирозите търпят и влияние от Скорпиони, те са готови да мъдруват повече по делови и финансови теми. Е, шансът е с вас, трябва да действате уверено даже по най-незначителни наглед задачи, успехите се трупат, отварят ви път за кариера, тръгва и на близките ви.

Водолей

Този четвъртък вие и Лъвове сте твърде търпеливи в работата, май са ви се паднали най-трудните задачи в екипа. Водолеите да не очакват кой знае какви успехи, моментът изисква бдителност, за да не бъдат ощетени или с малка грешка сами да забъркат каша особено на път или с партньори отдалече. Не е време за амбициозни планове, бъдете реалисти и се ограничете в рутинни дела.

Риби

Хубав четвъртък, макар че не постигате твърде лесно целите си. Едни Риби имат да защитават мнения с аргументи и документи, ситуацията е по-напечена, шмекерите в екипа хитруват с помощта на шефове. Няма да се уплашите, а с такт и стриктност ще поставите всеки на мястото му. Други от знака споделят идеи с близки, няма да получат подкрепа от всички, но най-обичаните са с тях.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари