Дневен Хороскоп за 4 и 5 юни 2016

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

В събота и неделя има делови шансове, които май ви изкушават да упорствате за изява и печалби. Но ако не сте подготвили сериозно дейността, работата ще е уморителна, нерядко и недостатъчно платена. А идеите на Овните са добри, важно е да бъдат осъществени по най-ефективен начин. Пазете се от много приказки, и в личен план може да ви създадат проблем, флиртувате без умора.

Телец

ози уикенд като Козирози се посвещавате на близки и роднини. Е, Телците няма да загърбят съвсем и професионални планове, но вероятно работата за момента е на стадий уговорки, търсене на нови сътрудници. Времето ви е нужно за отдих, с домочадието се насладете на спокойствие, по възможност и на общуване с природа. Смяна на обстановката ви действа много тонизиращо.

Близнаци

Тази събота и неделя се очертават куп делови и домашни задачи, ако сте по-спокойни и уверени, доста неща ще се подредят и сами. За други Близнаците ще упорстват повече, стъпка по стъпка успехите ще ги зарадват, а ще имат и положителен ефект върху екипа, семейството. Някой се мъчи да ви наложи мнение, търсете съвети и продължавайте да показвате обичта си към околните.

Рак

От края на май трябва да бъдете по-търпеливи при осъществяване на идеите си, а и при уреждане на отношения. Група Раци искат да наложат свое мнение и за работата, и за лични неща, но съпротивата може е по-силна. За работата вероятно ще постесните кръга на посветените в плана приятели, достатъчни са 1-2 сътрудници. Хубаво, че поне в любовта нещата се оправят от само себе си.

Лъв

В събота и неделя бъдете по-отстъпчиви с опоненти, от Стрелци не очаквайте такова поведение. Всъщност, доста познати и близки на Лъвовете ги съветват да бъдат настойчиви, едва ли това е начинът да решават проблемите. Държите на своя стил, мнение, идеи, но трябва време и другите да се убедят, че с такт постигате нужното. Важи и за личните ви желания, щастието зависи от двама...

Дева

Този уикенд имате доста поводи да сте доволни от работата и постъпленията си, а и да поговорите за бъдещите си намерения и планове. Девите разбират, че и след най-големия успех професионалистът трябва да има идеи за начинания. Срещи и запознанства ще ви осигурят покровителство, не се бойте от грешки, пречки. Близките има какво да научат от вашите грижи, нежност и преданост.

Везни

До вторник ще има да уреждате куп делови и финансови въпроси, обмислете точно плана си и си оставете резерв от време. Ще се нагърбвате и с чужди задачи, но реагирайте тактично на споровете на околните, на пропуските им. Е, Везните невинаги следват съвета, но предпазливите си гледат интереса, без да развалят връзките си. В любовта обаче разногласията се изглаждат по-мъчно...

Скорпион

Хубав уикенд, мислите за работата си и намирате време за срещи с още потенциални сътрудници и съдружници. Скорпионите ще ентусиазират и другите, трябва да се каже, идеите са интересни, обещават добри приходи. Е, ако търсите нова работа, ще има и такива предложения, изберете нещо, с което ще научите повече. Сега близките се радват на това, което можете и постигате.

Стрелец

В събота и неделя се чувствате в силата си, не щете да прокарвате идеи с такт и отстъпчивост като Лъвове. Защо, така Стрелците ще печелят още приятели и подкрепа. Хубавото е, че плановете ви за дейност обещават приход за вас, но и за екипа ви. Някои привличат внимание с усилия за творчество и новаторство. В любовта забравяте стари страхове и съмнения, постигате завидна хармония.

Козирог

В събота и неделя вие и Телци търсите съмишленици за идеите си. Козирозите могат да откъснат малко време за развлечения и срещи, нови запознанства може да изиграят добра роля за професионалната им изява и печалбите. Е, натъквате се и на хора, които мислят само за своята изгода, ала читавите са повече. В любовта - трудности, но гроздето от лозе на баир е много сладко...

Водолей

Хубаво е да си осигурите повече спокойствие за почивните дни. Но Водолеите да не подценяват дребните несъгласия нито с колеги и познати, нито с близки. Търсете посредници и тактично изяснявайте проблемите, постигнатото досега трябва да се надгражда, не да се разваля. И в личните отношения се очертават спънки, но вие обсъждате искрено нещата, не налагате свое мнение и решения.

Риби

През уикенда помислете за отдих, напоследък темите за спор с колеги, близки и клиенти са повече. Рибите могат да намерят човек, който да възстанови разбирателството, да им покаже добри решения, а и да ги похвали за старанието в работата. В любовта забравяте острите думи, май има външна причина да подчертаете чувствата си. Необвързаните срещат мечтания човек.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Една ракия никога няма да те попита колко други си имал преди нея.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари