Дневен хороскоп за 31 март 2022

0
Виж дневния хороскоп за всяка зодия
Виж дневния хороскоп за всяка зодия

Този ден носи за почти всички зодиакални знаци различни изненади свързани с хора или събития в страната, където живеете

В четвъртък могат да ви изненадат събития или решения свързани с живота на момиче или млада жена. Възможно е да имате повод за общуване с такава личност или да сте свидетели на преживяване свързано с нея.

В много отношения този ден носи за почти всички зодиакални знаци различни изненади свързани с хора или събития в страната, където живеете. Четвъртък ще бъде благоприятен ден за плащане на битови сметки, заеми или други задължения. През този ден определено жените ще бъдат в по-добра, изгодна позиция в действия свързани с пари, отколкото мъжете. За някои от вас здравето: лично или на близък човек ще бъде повод за размисъл, за планиране на някаква терапия или лечение.

Денят носи позитивни, а в някои случаи и дълго чакани новини свързани с бебе или с дете.

Овен

През този ден ще получите ценен подарък. Радостта ви ще е голяма. Ще се почувствате специални, каквито сте.

Телец

През този ден се опитайте да забравите някои негативни случки от последните дни. Ако трябва се усмихвайте насила, но го направете!

Близнаци

През този ден помислете добре преди да споделите нещо за себе си с човек, когото не познавате добре. Ако имате съмнения - послушайте интуицията си.

Рак

През този ден музиката ще ви даде това, от което имате нужда или поне ще ви послужи за успокоение. Вечерта ще бъде романтична.

Лъв

През този ден не се наказвайте заради грешките на другите. Няма смисъл да разваляте деня си.

Дева

През този ден ви очаква успех. Бъдете скромни, въпреки получените похвали. Вечерта се поглезете.

Везни

През този ден направете нещо специално за себе си. Не е нужно да го споделяте, с когото и да било. Не е лошо да имате тайни.

Скорпион

Този четвъртък ще ви е лесно да отгатвате мислите на другите. Все пак оставете вариант и за възможността за изненади.

Стрелец

Голяма е вероятността да ви налегнат тъжни и дори депресивни мисли. През този ден се ограничете единствено до взимането на необходими житейски решения.

Козирог

През този ден се пазете от физическо натоварването. Не вдигайте тежко. Не правете ремонт сами.

Водолей

През този ден ще може да се уверите в коректността на ваш близък човек. През втората част на деня ще научите добра новина.

Риби

Това е ден, в който да се щадите. Не се заемайте със сериозни и прекалено отговорни задачи. Ще ви е необходима повече тишина.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари