Дневен хороскоп за 3 септември 2021

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Денят има тежка енергия, носи опасности

Необходимо е да мобилизирате цялата си воля, за да не се поддавате на изкушенията и провокациите. Нужно е да се запазва спокойствие и въздържание при всяка ситуация. Ако у вас възникнат някакви съмнения относно правилността на вашите действия, по-добре се откажете. В противен случай може да имате големи неприятности.

Бъдете доволни от това, което имате. Настроението е променливо. Докато сте в приповдигнато настроение, изведнъж може да ви се доплаче или да се разочаровате. Възможно е да се случват неочаквани неща. Емоциите могат изцяло да ви погълнат. В този ден не бива да се изпитва завист, да се раздухват нещата и да се прави от мухата слон. Неподходящ ден за впускане във всякакви авантюри. Пазете се от кражби и измами, нараства опасността от аварии и катастрофи.

Луната е на празен ход от 08:38ч до 18:59ч. Нищо важно не купувайте, не предприемайте.

Овен 

Придържайте се днес към правилото: “мълчанието е злато”. Колкото по-организирани и дисциплинирани бъдете, толкова по-малко влияние ще ви окажат неблагоприятните тенденции. Ако не прекалите с емоциите, нещата около вас ще се разрешат благополучно.

Телец 

Денят ще е труден за мнозина. Нужно е да сте търпеливи и да запазите спокойствие, в противен случай ще правите грешки, които ще бъдат трудни за коригиране. Не се поддавайте на провокации, опитайте се да вземете всички важни решения сами - имате достатъчно знания и опит за това, освен силната интуиция.

Близнаци 

Мобилизирайте всичките си сили, за да се справите със задачите си в действие. Имате на лице някои проблеми, но трябва вие самите да намерите начин как да ги разрешите и да не разчитате особено на чужда помощ.

Рак

Избягвайте да носите ценности със себе си в този ден, тъй като са възможни загуби и кражби. Добре е да отмените всички срещи. Сега трудно ще се постигне взаимно разбирателство между вас и други хора, така че не очаквайте нещо добро от подобни събития.

Лъв 

Избягвайте да давате обещания, не поемайте излишни задължения, не сключвайте сделки и още повече, ако са свързани с пари. Това е много важно. По-добре в днешният ден да нямате нищо общо с финансите. Странете от неприятните хора днес.

Дева 

Съсредоточете се върху настоящата си работа. Денят е по-подходящ за това, отколкото да поемете нещо съвсем ново. Трябва да сте готови да започнете да действате бързо, просто нямате време да видите каква е реалната ситуация.

Везни 

За да се предпазите максимално от неприятности, опитайте се да прекарате деня сами или поне по-малко общувайте. Повечето хора днес са изпълнени с негативизъм, могат да се вкопчат във вас заради всякакви дреболии. Съществува и риск да попаднете под влиянието на другите.

Скорпион

По възможност по-малко общувайте и търсете уединението. Избягвайте да се поддавате на провокациите на другите. Не се стъписвайте през агресивността от тяхна страна, денят има тежка енергия и това разбунва духовете.

Стрелец 

Старайте се да бъдете умерени във всичко и много внимателни. Избягвайте да влизате в спорове и конфликти. Почистването на пространството около вас ще помогне да се изчисти и енергийния фон около вас.

Козирог 

Денят има тежка енергия. От рано ще почувствате известно напрежение, лутане, емоционални преживявания. Днес е добре да направите почистване. Това ще помогне не само да се разсеете от негативните мисли, но ще можете да освободите излишната енергия.

Водолей 

Вероятно имате да решавате не малко проблеми, при това се препоръчва да действате самостоятелно, без да очаквате странична помощ. Резултатите ще бъдат добри, ако и вие бъдете упорити и настойчиви.

Риби 

За предпочитане е да сте сами, но ако не е възможно, тогава поне ограничете комуникацията с другите. Общувайте само с приятелите си и онези, в които наистина вярвате. Днес е голям риска да попаднете под влиянието на другите, да станете жертва на измамници и крадци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари