Дневен Хороскоп за 3 и 4 Октомври 2015

0
Везни и Козирози следват близки, Телци и Водолеи да успокоят темпото
Везни и Козирози следват близки, Телци и Водолеи да успокоят темпото

Овен

През уикенда е добре да балансирате за решаване на делови и домашни проблеми. Само че някои Овни избират конфликта, мъчат се да се наложат в споровете. Грешите и е редно бързо да направите завой, при това по-елегантно. Втори привидно се съгласяват с опоненти, но в главата им е друг план. Така не върви, ами стъпка по стъпка сближавайте позиции и особено ако сте влюбени.

Телец

В събота и неделя вие и Водолеи трябва да успокоите темпото. За деловите си планове сега Телците едва ли ще привлекат подкрепа, даже близки още не вярват в идеята. Ще упорствате сами и постигнатото ще предизвика възхита, че и завист, но няма да стане бързо. В личната сфера сте свободни и щастливи, време е за отдих и хоби, отдавна обвързани май се чувстват влюбени отново...

Близнаци

Труден уикенд, в някои изяви се очертава голямо съперничество и вие няма да сте в силна позиция. Близнаците обаче ще упорстват по делата си и в крайна сметка ще привлекат сериозни партньори или ще се наложат като важен претендент за челни места. Идеите ви са ОК и въпреки пречките ще пробият. Ако търсите половинка – не слушайте клюкари, попаднали сте на човека си.

Рак

Дни за отдих, а за онези, които наскоро са имали здравословни проблеми – и за възстановяване, укрепване. Група Раци са имали по-сериозни трудности и тревоги, постепенно хоризонтът им просветлява. Ако сега започват реализация на план, плодовете идват още с първите стъпки. Упорствайте по поетата линия, но с финансите пестеливо. Подновете връзки с приятели, други близки.

Лъв

Дните са за почивка, но на вас не ви дават мира делови и лични проблеми, а най-вече мисълта, че не сте в силна позиция. Лъвовете малко преувеличават, да анализират пак нещата, с търпение могат да направят доста. Няма защо да бързате, да поемате излишни рискове, получавате ценни напътствия и услуги от влиятелни дами. Личните неща също е добре да не решавате в остър спор.

Дева

Събота и неделя са напрегнати, не срещате разбирането, което сте очаквали за дела и лични неща. Девите да не реагират емоционално, това няма да помогне в работата, а и някак не подхожда на професионалния им имидж. Трудностите са повече, затова планирайте усилията си точно, не бива да пилеете енергия и да правите пропуски. В спорове с най-близки ще държите на принципите си.

Везни

През уикенда като Козирози следвате желания на близки и познати, но ако сте безкритични – това ще ви докара голямо напрежение, дърпат ви във всякакви посоки. Везните да си подбират компанията, на бурни купони май ще се чувстват не на място или още по-уморени. Идват и неканени гости, но трябва да сте на ниво, дори да ви подразнят. Решавайте проблемите с търпение и такт.

Скорпион

От вторник поемате много ангажименти, но и вкъщи си има работа. Сега Скорпионите да се пазят от изнервяне, някои неща изискват съгласуване с близки, търпение и упорство. Ще направите доста, за да се чувстват близките ви удобно и спокойно у дома. За служебните неща потърсете съвет, и някой от семейния ви кръг може да помогне. Ако си виждате пропуски, ще наваксвате.

Стрелец

Напоследък все гледате да наваксате пропуски в работата, а и на екипа. Дните са за отдих, но Стрелците ще ги използват за това, пък и да прокарат важни идеи за промяна в общата дейност. Бъдете по-внимателни, планът ви може да даде нежелани ефекти и те също трябва да бъдат бързо поправени. Ако нещо по-лично не върви, помислете дали не се придържате към остарели представи.

Козирог

Този уикенд като Везните се съобразявате много с желанията на обичани хора. Напоследък При Козирозите не само говорят чувства, а и се чуват. Разчитате на съвети и услуги от роднини и познати по семейна линия, ще ви подскажат добри решения за професионално утвърждаване и печалби. Не че нямате идеи, но е друго да получите подкрепа, ако изборът ви не е бил съвсем далновиден.

Водолей

В събота и неделя Телци ви съветват да успокоите темпо, но дали ще слушате. Група Водолеи са надмогнали редица трудности и вече е време да отдъхнат, да подредят новите си планове. Упоритостта ви в работата ще донесе печалби, открива ви и нови добри възможности. В личните неща също е вероятен хубав развой, забравете старите спорове. Влюбените създават завидно партньорство.

Риби

Събота и неделя ви изправят пред делови пречки, а и не е време точно сега да започвате инициативи или да мислите за постъпване на друга работа. Доста Риби се притесняват за финансите си, май е по-разумно първо да направят спестявания, да обсъдят с близки и да дадат „заден” по стари уговорки. В личен план имате късмет, може да се обвържете трайно, да мислите за дом.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари