Дневен хороскоп за 3 октомври 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Ценете повече себе си и способностите си – там е ключът за успех в днешния ден.

Козирози да изглеждате добре е от съществено значение. Акумулирайте енергия. Спомнете си, че нещата, които правим, трябва да носят радост, ако искаме да се чувстваме добре. Днешният ден може да постави прекалено големи изисквания към вас.

Овен

Осланяйте се на прагматичната си мисъл и не робувайте на емоциите си. В някои случаи нещата се случват независимо от Вас и това няма как да се промени, дори да мислите, че светът е създаден специално за Вас. До два дни ще получите нужното Ви кредитиране. Обогатете се с нови, полезни за дейността Ви знания. Отношенията с родителите, децата и с непосредствено заобикалящите Ви излизат на преден план.

Телец

Очаква Ви доста ползотворен делови ден. Признанието и успехът са Ви гарантирани, ако сте упорити и работите активно, без да се надявате на помощ. Отношенията с родителите, децата и с непосредствено заобикалящите Ви излизат на преден план. Изчистете от главата си от всички тревожни мисли. Съмненията, които имате към определен човек скоро ще отпаднат. Правилно ще приемете неговата позиция и ще продължите заедно напред.

Близнаци

Вторник няма да е труден ден и не е изключено да останете очаровани, поради интересни ситуации. Решителните действия на работното място, активната работа и полезните промени ще Ви поведат към нови успехи. Креативните действия са посоката за развитие на бъдещото Ви Аз, затова дерзайте без колебания. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Ентусиазмът не ви е напуснал, но желанието да ви забелязват и оценят може да ви изиграе лоша шега.

Рак

Не си създавайте врагове. Въздържайте се от активни инициативи, постарайте се с минимални средства и вложения да постигнете максимума в създалата се ситуация. Старайте се да не влизате в конфликти, да не се включвате в колегиалните разправии и разговори, които може да Ви провокират и поставят в неприятна ситуация. Познанието ще Ви се удава по нетрадиционни методи. Огледайте се за важните неща. Те са там, където трябва, само погледнете към тях.

Лъв

Съдбата днес ще Ви подложи на сериозни тестове относно Вашите жизнени принципи. И по-добри дни сте имали, но този ден е интересен с това, че ще Ви предложи нова гледна точка, нова възможност да надскочите себе си и да откриете верния път. Благоприятно за Вас е да се захванете с обичайните си служебни задължения или да се отдадете на спокоен труд. Заниманията с чужди проблеми ще отнемат по-голяма част от времето Ви. Сполуката ви няма да закъснее, но за постигането ѝ ще се наложи да действате енергично. Чрез различни маневри противниците ви ще се опитат да ви изпреварят, но едва ли ще успеят.

Дева

Вторник няма да е труден ден и не е изключено да останете очаровани, поради интересни ситуации. Трудностите, с които Девите ще се сблъскат през този ден се дължат повече на вътрешна нестабилност и променливо настроение, отколкото на външни причини. Ще бъдете приятно изненадани от този ден. Възможно е да Ви се обади приятел, когото отдавна не сте чували, или просто да прекарате повече време в приказки по телефона. Денят обаче не е никак лош за реализация на делови и лични цели.

Везни

Денят е чудесен за уреждане на финансови взаимоотношения или на имотни въпроси. Обърнете внимание на физическата си форма. Подгответе се за упорит труд, ако искате от дългосрочните Ви планове да излезе нещо. Предложение от професионален характер ще засили интересите ви в конкретна сфера и ще ускори делата ви. Днес искате светът да ви обръща внимание, да ви обгрижва, да ви глези, да ви носи на ръце. Може и да ви се получи, но няма да е през цялото време.

Скорпион

Не е изключен финансов успех. Оставете временно всичко така, както е, и изчакайте развоя на събитията. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Имате усещането, че животът ви е станал доста динамичен, ще се опитате да разчупите всичко като направите нещо ново - това е много мъдро решение. Ще сте доста нервни и раздразнителни.

Стрелец

Имайки предвид прямотата и чувството Ви за хумор, са възможни сериозни недоразумения. В интимния живот емоциите са смесени. Не се изкушавайте да инвестирате, само защото Ви е трудно да откажете на ваши приятели. Никакви неприятни изненади не Ви очакват - напротив, открива Ви се шанс за промяна. Ще възникнат и остри словесни сблъсъци, в които е най-добре да сте сдържани и да дадете предимство на взаимното зачитане.

Козирог

В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Положението се променя стремглаво, но Вие ще успеете да отреагирате на всичко ставащо, да изберете единствено вярната тактика и по абсолютно съответстващ начин да използвате всички откриващи се възможности. Имате усещането, че животът ви е станал доста динамичен, ще се опитате да разчупите всичко като направите нещо ново - това е много мъдро решение. Много активен ден, притискащ доста безцеремонно голяма част от Козирозите. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет.

Водолей

Очертават се куп благоприятни възможности за стабилилизацията Ви в службата и бизнеса, освен че ще се явят и конкретни предложения за смяна на работата или за разширяване сферата на дейност. Не експериментирайте в отношенията си с околните и не влизайте в конфликти. Не търсете недотатъците, търсете предимствата, в каквато и ситуация да попаднете. От срещите си с различни хора научавате много и полезни неща, които за в бъдеще бихте могли да приложите в практиката си. Думите на близък човек ще докоснат сърцето ви и ще се превърнат в онази искра, с която можете да запалите Слънце в душите на другите. Както с олимпийския огън, просто предайте нататък.

Риби

Отстоявайки позициите си в деловата сфера, при провеждане на преговори в обществените среди или осъществявайки целите си чрез пътуване, Риби ще се радват на добри постижения. Ще Ви е трудно да балансирате между амбициите на един и желанията на друг. Използвайте деня за срещи с приятели, за които не Ви остава време през седмицата. Стремите се към много, но за да го постигнете ще трябва да отиграете правилно всяка една ситуация. Ще останете доволни от работата си днес, тъй като ви предлага много възможности за избор и съвсем не сте задължени да постъпвате по точно определен начин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари