Дневен хороскоп за 29 ноември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Особено сполучливи ще са контактите в обществото. Бъдете умерени в разговорите, но без да сте прекалено дистанцирани. Утрешният ден ще е добър както за изяви в професионално отношение, така и за постигане на  разбирателство и взаимност в партньорските ви взаимоотношения. Мечтата ви да направите нещо за себе си ще се реализира.

ОВЕН

Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Част от вас са прекалено чувствителни и в състояние да изпаднете в песимистично настроение от незначителни дреболии. Не взимайте прибързани решения и не действайте импулсивно. Не отказвайте предложение за служебно пътуване, ще ви разсее и ободри. Радвате се на гостоприемство навсякъде, където отидете утре.

ТЕЛЕЦ

През този ден за Телците най-вредни ще са лъжите - затова не бива да си служат с тях. Мезависимо дали Вие ще се опитате да заблудите някого или това ще направи някой срещу Вас – ефектът ще бъде еднакъв. Срещате се с интересни хора, благодарение на които ще ви хрумнат ценни идеи. Загрижени за здравословните си неразположения, ще търсите и алтернативни методи за лечение, но утре е препоръчително да не ограничавате приема на течности. Разпределяйте времето и силите си между различни дейности, ако искате да сте ефективни. Утре вечер си починете добре, заобиколени от любимите ви хора.

БЛИЗНАЦИ

През периода пред вас е вероятно да се отворят нови възможности в тези сфери. Може би прекалено много се раздавате в работата си. На някои от вас утре ще им се наложи да се сблъскат с проблем, който са пренебрегнали преди известно време и сега трябва да го решат. Въведете ред в служебна и най-вече в счетоводната си документация. Настроението ви утре ще е просто завидно.

РАК

Ключовата дума утре - постижение. Имате работа, която не бива да отлагате ако искате да останете доволни от резултата впоследствие. Коригирайте допуснатите грешки. По-мъчително изглежда положението на онези от знака, които се сблъскват със социални или здравословни проблеми в сряда. Постарайте се да не допускате финансови загуби.

ЛЪВ

Утре пренасяте проблемите от дома на работното място и обратно. Ще си спестите разочарования. Не поставяйте сами високо летвата, възможни са изненади. Все пак не се изкушавайте прекалено. Голяма част от Лъвовете ще насочат вниманието и усилията си към стабилизиране на личните си позиции, но е малко вероятно да успеете с плана си.

ДЕВА

Ден за почивка; правете нещата, които ви зареждат. Темпераментни и с находчиви идеи, ще откриете допълнителни източници на доходи. Бъдете по-внимателни към човек от обкръжението ви, той е добър към вас, а вие му обръщате гръб. Тук става въпрос предимно за въпроси от делово естество. Желанието да доминирате и всичко да зависи от вас може да ви изиграе лоша шега.

ВЕЗНИ

Утре вечер се посветете на семейството си. Преди обяд ще сте малко по-неорганизирани, но следобеда трябва да действате целенасочено и безотказно. Ако все още не са ви поканили някъде на парти – организирайте го сами. Вярвайте си. Мнозина ще се освободят от нечие негативно присъствие.

СКОРПИОН

Няма никакъв смисъл да се опитвате да върнете старото положение – това е невъзможно и само ще си докарате излишни проблеми. Добро време за учене и за обогатяване на представите ви. Безпредметно е да си разваляте настроението. Сряда не ви е от най-любимите дни, но няма как да избягате, така че-приемете го, може пък да ви олекне. Бъдете предпазливи на работното си място.

СТРЕЛЕЦ

Вложете всички сили в започнатото, отстоявайте го с дълбоко убеждение и всичко ще бъде наред. Можете да развиете нещата, само трябва да се опитате да сте по-дипломатични. Добре обмислете действията си, за да се възползвате от възможността за успех във всички начинания. Здравословните проблеми на близък човек допълнително ще ви натоварват, но са преодолими. Изказвайте мнението си директно и откровено без да мислите дали ще получите одобрение.

КОЗИРОГ

Успехът отново ще ви съпътства, ако сте обмислили как да реализирате плановете си. Разчитайте на себе си, дори и да сгрешите ще успеете да оправите нещата. Действайте активно. В бизнеса срещате влиятелна подкрепа. В утрешния ден сте много активни на работното място.

ВОДОЛЕЙ

Хората, с които ще общувате, вероятно ще имат отношение към бъдещето ви развитие или ще ви помогнат да реализирате някаква своя идея. Звездите съветват мъжете от знака да избягват всячески физическите натоварвания и колективната работа. Ще ви предложат пътуване. Утрешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Утрешния ден ще се окаже напрегнат за мнозина от знака по делови причини.

РИБИ

Казано накратко, каквото и да се случва – и приятно, и неприятно, то сякаш ще идва отвън и ще бъде провокирано от други хора. Преценявайте обещанията си. Залагайте само на онова, което можете да направите самостоятелно. Финансовата ви сполука е гарантирана. И приемете с усмивка изненадите, които ви нарушават предварителната програма. Целият ден ви носи успех, но може да е помрачен заради проблеми, на които не обърнахте нужното внимание преди време

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари