Дневен хороскоп за 1 декември 2023

2
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Петък ще е доста активен и динамичен за почти всички Телци, Лъв - бъдете отговорни към своите постъпки, благоприятен ден за Рибите

Овен

В петък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Очакват Ви срещи и разговори със стари делови партньори, които искат да възобновите съвместната си работа. В близките дни не очаквайте приходи. В петък добре ще Ви се отразява плуването. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Утре трябва да избягвате споровете.

Телец

Петък ще е доста активен и динамичен за почти всички Телци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Утре вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Близките също желаят да им отделите от времето си. Проявете такт и търпение, ако се опитват да Ви ядосват или да Ви натоварят с допълнителна работа. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Петък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Близнаци

Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. За предпочитане е да ориентирате усилията си към екипна работа дори и да сте много сигурни в себе си. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Изясняват се нещата и в любовта. Важен ден за печалба. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Рак

Утре имате куп неща за вършене. Утрешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Утрешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. При добро стечение на обстоятелствата съвсем скоро ще предприемете пътуване в чужбина, свързано с работата ви. Бъдете оптимисти.

Лъв

Бъдете отговорни към своите постъпки. Не прекалявайте с похапването. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Чувствате се добре и искате да свършите доста работа вкъщи, но професионалните Ви ангажименти ще попречат на намеренията ви. Утрешният ден ще е печеливш. Бъдете внимателни в действията си.

Дева

Петък ще сблъска много от представителите на Дева с нови преживявания. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. В петък обръщайте специално внимание на екипната работа. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Везни

Петък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Обърнете внимание на дома си и на здравето си утре. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Не пренасяйте личните си проблеми на работното място, за да не се разсейвате. Силно успешен ден, подчертаващ, че утре Везните ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Бъдете оптимисти.

Скорпион

Петък говори за много удобства, а преобладаващата част от Скорпионите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Трудностите са породени от чужди грешки, с които ще се справите, ако проявите търпение и се заемете с работата си, но помогнете и на Вашите колеги. Утрешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. В петък може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Утре свършете важното и неотложното до обяд.

Стрелец

Петък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Утрешният ден ще Ви ще е напрегнат в работата, служебните ангажименти ще Ви притискат със срокове и зависимост от чужди грешки. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Козирог

Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите утре. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. Бъдете активни в спорта. Вълнения, свързани с представяне на изпити, интервю за работа или други изяви. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Водолей

Утре сте с променливо настроение. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Утре обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Някой от Вас утре сте концентрирани в работата си до такава степен, че едва ли забелязвате какво става около вас. Утре всичко тръгва по вода.

Риби

Петък ще е благоприятен ден за Рибите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Утрешният ден ще е добър за работа, за професионални реализация и изяви, както и се посветите на бизнес и на разрешаване на финансови въпроси. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари