Дневен хороскоп за 28 февруари 2018

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Недоброжелатели отново се опитват да ви навредят.

Очаквайте посещение на задгранични партньори, което ще ви изненада. Чувствате се поуморени, но не трябва да се отдадете на почивка тъкмо утре, тъй като ви очакват много неща за вършене. Активни сте и в състояние да се справите с всякакъв вид комуникация. Активността е фактор, който въздейства благоприятно, търсете развитието.

Овен

През този ден не пропускайте да се посъветвате с половинката ви за ваше съвместно пътуване. Самоинициативата ви няма да ви бъде простена, така че най-добре се спестете излишни проблеми.

Телец 

Тази сряда бъдете по-прозорливи във връзката ви. Ако сте сигурни, че на партньорът ви няма да му хареса ваше действие, най-добре не подлагайте на проверка това. Освен ако не ви е прекалено скучно...

Близнаци 

Във връзката ви нещата се развиват повече от чудесно и това навява скука. Разнообразете ежедневието си със съвместни дейности. Не търсете под мухата слон. Спокойствието също е любов.

Рак

Денят ще ви подскаже, че сте прави за ваш предишен спор с половинката ви. Не е задължително да размахате високо знамето на победата, може дори да се направите, че нищо не се е случило.

Лъв

Опитвате се да сте коректни, но напоследък занемарявате собствените си интереси. Не преминавайте в другата крайност, но се запитайте колко от нещата, които правите ви харесват.

Дева

Тази сряда се погрижете за душевния ви комфорт. Сега е време за повече музика и красота, изразена в картини и филми. Направете си специална вечер.

Везни

Денят ще ви подскаже решението на важен въпрос само ако сте проумели реално ситуацията. Бидейки честни със себе си много лесно ще излезете от неприятната ситуация.

Скорпион

В морето от информация, в което се намирате ви е трудно да прецените кое е истина и кое - не. За да се ориентирате правилно се доверете на интуицията ви. Тя със сигурност няма да ви излъже.

Стрелец

Настроението ви ще е прекалено променливо дори за самите вас. Това не е ден за коментиране на важни въпроси, но в същото време не бягайте отговорности. Ще ви се наложи да спазвате баланс.

Козирог

Не всичко е толкова драматично, колкото ви се струва. Правете, каквото трябва. Скоро ще дойдат и по-добри времена, но няма да е веднага.

Водолей

Изправени сте през изпитание. Не ви е лесно, но трудното тепърва предстои. Способни сте на много повече, отколкото предполагате. Това, от което имате нужда е повече дисциплина и самоконтрол.

Риби

Денят ще ви постави на кръстопът. Изберете това, което е най-належащо. За приятното също ще имате време, но само след като изпълните отговорностите си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари