Дневен хороскоп за 27 декември 2019

1
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В петък се постарайте да се освободите от тревогите и безпокойствата, които контролират емоциите ви през последните дни.

Днес ще бъде важно да изградите и съхраните хармония вътре в себе си, в дома в който живеете и в семейството, на което принадлежите. Любовните тревоги и противоречия ще са подвластни на по-голяма подозрителност около причините за тяхното възникване.

Представителите на зодиакалните знаци Лъв, Стрелец или Овен, нека бъдат по-откровени в отношенията си със своя партньор, за да не възникват съмнения и неприятни противоречия.

Петък ще бъде благоприятен ден за промени или нововъведения в дома ви, за вземане на важни решения свързани със семейството или с имот, който притежавате. В петък голяма част от мъжете ще се зарадват на добри новини, свързани с пари или носещи и друга някаква облага.

Днес на всяка цена избягвайте въвличането си в разрешаване на неприятности, които буксуват във вашия живот, тъй като времето за тяхното разрешаване все още не е дошло.

Овен

Завръщането в действителността може да ви се стори болезнено. Ако ситуацията не ви устройва, само вие може да я промените.

Телец

Днес са възможни интересни срещи и полезни запознанства. Бъдете готови да възприемете нова за вас информация в големи количества.

Близнаци

Днешният ден е подходящ за подаряване на подаръци. Те ще бъдат приети с възторг, което е било и идеята.

Рак

Днес вие, вашите планове и настроение ще бъдат крехки. Избягвайте тежки теми, предмети и софри.

Лъв

Днес ще бъдете в най-добрата си форма. Всичко ще ви се получава и всички ще бъдат мили с вас. Лесно ще получавате, каквото желаете (разбира се в разумни граници).

Дева

Днес е добре да обърнете повече внимание на чувствата на близките си хора. Някои от тях приемат нещата по-навътре и е добре да се отнесете с разбиране към тази тяхна особеност.

Везни

През този ден може да получите приятен подарък. Не се чувствайте длъжни да отвърнете със същото веднага. Вие вече сте го направили преди и сега това е ответния отговор.

Скорпион

Не се колебайте да споделите опита си с близък човек. Съвсем скоро и вие ще сте в подобна ситуация и ще имате нужда от същия вид помощ.

Стрелец

През този ден не пропускайте благодарността. Нека тя се изрази и в действия, не само в думи. Няма да е толкова трудно. 

Козирог

Това е ден, в който да избягате от традициите. Опитайте се да заразите околните със своето настроение. Те ще са ви благодарни. 

Водолей

Това е ден, в който да излезете от черупката си. В противен случай рискувате да пропуснете много интересни събития.

Риби 

Днес е важно да не пропилявате деня си. Бъдете отворени към всякакви предложения, които ще ви донесат разнообразие. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари