Дневен Хороскоп за 27 Август 2015

0
Лъвове и Водолеи разчитат на закрила, Близнаци и Козирози пестят
Лъвове и Водолеи разчитат на закрила, Близнаци и Козирози пестят

Овен

В четвъртък вие и Водолеи сте доста критични, но все пак можете да избегнете спорове и да не се товарите с негативни емоции. Ако сега пренебрегнете съвета, през уикенда вече няма да можете. Овните да се пазят от приказливи събеседници, отклоняват вниманието им от важни неща. Ще чувствате как задачи ви дотежават, или ще се окаже: спечеленото не отговаря на очакваното.

Телец

Този четвъртък сте пълни с енергия, нямате търпение за делови и домашни промени. Все пак Телците да уговарят точно всичко, с което смятат да се заемат, иначе близки има да мрънкат. Може да се наложи и да преправяте някои неща, които смятате за хубаво свършени. В работата разширете поне малко кръга на съмишленици и помощници, плановете ви са добри, доходни.

Близнаци

И да сте много доволни от свършеното и спечеленото в четвъртък, Козирозите ще ви напомнят да пестите и да подбирате внимателно хора за приятели. Повечето Близнаци ще са доволни от изявите и постъпленията си, ако шефове им възложат спешни задачи – ще се окажат и високо платени. Използвайте случая да оправите бюджета и кариерата си, близки ще се радват на успеха ви.

Рак

В четвъртък ви се ще да имате повече свобода на действие, струва ви се, че можете да организирате делата си, а и на екипа по-добре. Е, Раците да не се надценяват, колеги и партньори са приказливи, вече мислят за дълъг отдих. В други случаи вие искате да се включите в чужд проект, там ще играете според претенции на друг. Ако говорите убедително, може да се вслушат в идеите ви.

Лъв

За четвъртък вие и Водолеи трябва да търсите влиятелна подкрепа, за да реализирате амбициозните си делови планове. С Риби ще се разбирате най-лесно. Доста Лъвове сега получават по-отговорни задачи от шефове, в трудни моменти няма от кого да чакат помощ и окуражаване. Но вашата смелост и упоритост ще заслужат уважение, предпазливите ще постигнат и висок успех.

Дева

Все още не са стихнали влияния от сряда, ограничавате делови контакти, отстъпки при преговори, а ще го подсказвате и на Везни. При Девите това е характерно и утре, на моменти сякаш надценяват мнението си по определени въпроси. Има начин да накарате колеги и партньори да приемат разумните ви идеи, и вие използвайте техните. Е, ако нещо изисква по-голяма дискретност...

Везни

За четвъртък кроите по-амбициозни делови планове, но Деви ще ви подскажат, че с отстъпки ще постигнете повече. В някои случаи Везните следва да се погрижат за отдиха и тонуса си. В други натежават стари неразбирателства с околните. Имайте търпение, ще променят позицията си, виждат, че вашата е по-печеливша. Постигнатото сега може да не ви се види много, но е трайно...

Скорпион

В четвъртък някои неща не се подреждат така, както сте ги уговорили с колеги, познати. Скорпионите да не бързат да се сърдят, другите имат грижи, а тази работа може да почака. Вечерта се вижте с приятели, ще чуете новини, които вдигат настроението. На маса си знайте мярката колкото и да се радвате на печалби, служебни успехи. Предстои още работа, за да изпълните идеите си.

Стрелец

Този четвъртък ви се струпва доста работа, но няма как, трябва да изпълните задачите в срок и без мрънкане. Ако Стрелците намислят да правят някакви промени в деловата сфера, хич да не бързат, има вероятност опоненти и съперници да им извъртят номер. Изчакайте, привлечете съмишленици, скоро ще изпълните плана с подобаваща точност. Важното е да сте сигурни в успеха.

Козирог

В четвъртък внушавате и на Близнаци да се разпореждат по-далновидно със средствата си. За Козирозите пък урокът е да разчитат повече на съдействието на познати и непознати, не само близките са добронамерени към проблемите им. Сега в работата е вероятно издигане, шефовете знаят, че могат да разчитат на дисциплината и старанието ви, личи и колко тежи думата ви пред околните.

Водолей

Този четвъртък вие и Лъвове трябва да привлечете влиятелна подкрепа за идеите си, като Овните се натъквате на спънки, критики. Това няма да разубеди Водолеите, те често даже предпочитат да действат по самостоятелни проекти. И сега усилията ви ще бъдат плодотворни, в ред случаи водят нагоре в кариерата, носят печалби. Вас ви радва това, че намирате път към целта си.

Риби

В четвъртък разбирателството ви с Лъвове е завидно, но все пак не се хвърляйте подире им да гоните кариера. Група Риби се натъкват на спънки, а денят предполага много по-ритмично да организират работата си, да се пазят от преумора. Господата от знака да внимават, имат дребни ядове вкъщи, ако ги загърбят, ще се множат. Дамите се справят по-умело. Не забравяйте обещания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари