Дневен хороскоп за 25 септември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Овен

Карайте полека и не бързайте със сложните неща. Излишна мнителност може да обиди благосклонно настроени към Вас хора. Понеделник бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Овен. Гости от далече ще направят вечерта ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Ще имате eнергия в изобилие, не я прахосвайте за дребни, незначителни неща, действайте мащабно и целенасочено.

Телец

Не се препоръчва да започвате нови инициативи. Важното и неотложното свършете до обяд. Не забравяйте за задълженията си. Имате цял един ден, в който изцяло може да се посветите на своето любимо занимание - общуване с другите хора. Заемете се сериозно с възстановяването на емоционалното си равновесие, за да постигнете видим успех, и то незабавно.

Близнаци

Доверявайте се повече на интуицията си. Възможно е съвсем скоро отново да се върнете към своите проблеми. Контактите Ви ще са показателни за това как да постъпите. Познанието ще Ви се удава по нетрадиционни методи. Не се отказвате от свое намерение, което е способно да Ви донесе значителен напредък в професионален план.

Рак

Осланяйте се на прагматичната си мисъл и не робувайте на емоциите си. Домът Ви също има нужда от обновяване, но на атмосферата. Не се съпротивлявайте на своето желание - помислете за това като за шанс да си отдъхнете. Очаква ви разнообразна работа и много срещи с делови партньори. Утрешният ден ще обаче не е никак лош за реализация на делови и лични цели.

Лъв

Внимавайте да не нараните близък човек и бъдете по-толерантни. Една малка промяна във външния вид ще Ви се отрази добре и ще Ви даде повече самочувствие. Рискувате да се обвържете с неподходящи делови партньори, които ще Ви навредят. Утре вечер е време за емоции с приятен характер. Тръгнете първо от себе си, бъдете готови да видите света по нов начин. И тогава ще започне чудото, изненадата, промяната.

Дева

Тези от Вас, които се трудят на културното поприще, ги очакват интересни изяви. Отнесете се отговорно към себе си. Следобед обстановката ще се успокои, ще получите повече шансове и привилегии и ще уредите важен за Вас въпрос. Възможно е поради това да настъпят някои изменения в личния Ви живот. Утрешният ден е положителен, ще Ви радва с превъзходни условия и възможности за реализация на всекидневните цели в деловите среди.

Везни

Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. С повече въздържание ще си вдигнете нивото, ще получите добра оценка и ще привлечете погледите с личната си стабилност и отговорност. Вечерта посветете на себе си и на грижи за външния си вид. Не рискувайте с импровизации и не отлагайте подписването на договорите, които сте подготвили. Направете нещата, които Ви носят радост, сила и вдъхновение.

Скорпион

Прекъснете вредни за Вас контакти, бъдете избирателни във връзките и не взимайте прибързани решения. Аспектът ще преобърне нещата във Ваша полза и интерес, ще привлече благоприятната случайност в любовта и личните връзки и ще Ви помогне да изживеете приятни моменти. Признанието и успехът са Ви гарантирани, ако сте упорити и работите активно, без да се надявате на помощ. Бурните спорове в началото на утрешния ден ще Ви накарат да се замислите дали не сте се увлекли в светски преживявания. Много активен ден, притискащ доста безцеремонно голяма част от Скорпионите.

Стрелец

Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Не е нужно да се напрягате – просто се отпуснете и оставете животът да ви даде онова, което заслужавате. Обърнете повече внимание на външния си вид. Емоциите ще Ви водят към една по-романтична обстановка. Съмненията, които имате към определен човек скоро ще отпаднат. Правилно ще приемете неговата позиция и ще продължите заедно напред.

Козирог

Осланяйте се на прагматичната си мисъл и не робувайте на емоциите си. Понякога не си давате сметка, че наранявате хората с шегите си и че не всеки е готов да понесе Вашата истина. Развитието на събитията в близко бъдеще може и да не е такова, каквото очаквате и Вие едва ли можете да повлияете на хода им. Представителите на зодия Козирог, които ще предприемат пътуване с определена цел, ще останат крайно доволни от решението си. Онези от родените в зодията, които действат честно, разполагат с по-голям шанс за успех, освен че действайки по този начин ще се спестят евентуалните проблеми.

Водолей

До обед нищо не върви по правилата, а и да потръгне, ще обслужва чужди интереси. Утрешният ден ще Ви обещава само и единствено материални успехи. Пазете се от грешки, които трудно ще коригирате. Дайте предпочитания на всичко онова, което искате за себе си, съобразявайте се със собствените си желания. Едновременното наличие на изразителна решителност и на чувството за способност да се действа са обхваналата ви тенденция, която в крайна сметка ще бъде причина за прекрасно представяне от ваша страна.

Риби

Утре ситуацията ще се обърне, ще се налага да прескачате прегради, да заобикаляте закона и да правите нежелани отстъпки. Излишната лекомисленост или пренебрежителното отношение към ставащото наоколо може да предизвика негативното отношение на колеги и приятели. Късметът е с Вас и в личния, и в служебния живот. От гледна точка на делови ангажименти денят ще е интересен и динамичен за огромна част от Рибите. Мнозинството от родените в знака са в състояние лесно да се подадат на енерцията, засилваща продуктивността им.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари