Дневен Хороскоп за 25 Септември 2015

0
Овни, Лъвове, Стрелци да останат на втори план, Близнаци и Скорпиони пред пречки
Овни, Лъвове, Стрелци да останат на втори план, Близнаци и Скорпиони пред пречки

Овен

петък като Лъвове и Стрелци се държите на заден план в екипи, влиянието се чувства до вторник. Повечето Овни трябва да обърнат голямо внимание на близки и приятели, по тази линия търсят и подкрепа за начинанията си. Имате сериозни проекти, семейни връзки и подкрепата на половинката ще гарантират добрите печалби. Някои се хвърлят във флиртове, но после може да съжаляват.

Телец

Петък е напрегнат, но ще го запомните с добре свършена работа и разрешени лични проблеми. Група Телци сякаш се безпокоят повече за близки и домашни задължения, пречките ще бъдат преодолени от само себе си и вечерта ще си отдъхнат. За служебните задачи можете да се опрете на съвет или друга помощ от шефове, някои даже се издигат. Ще сте доволни от равносметката и дохода.

Близнаци

В петък подтиквате и Везни да следват чужди идеи, но когато става дума за нови проектни – като Скорпионите ще се натъквате на трудности. Близнаците могат да разчитат на подкрепа от влиятелни познати и преки шефове, ценят ги заради самовзискателността в работата. Ако откривате свои пропуски, бързо ги оправяйте, няма значителни загуби, а и да има щети – можете да ги наваксате...

Рак

В петък е редно да си дадете отдих и да използвате времето за сериозен анализ на делата си. Раците имат идея за изяви и нови партньорства, да обмислят всяка стъпка. Може да дойдат куп оферти за съюзи, очертават се срещи с познати, гостуване на близки. Обсъжданите проблеми са деликатни, гледайте емоции да не усложнят отношенията с някого. Влюбените също да не бързат...

Лъв

Този петък сте отворени за повече общуване, но като Овни и Стрелци трябва да си сложите спирачка, да се държите на заден план в екип и компания. Лъвовете биха си допадали с Риби сега, имат чудесни идеи за начинания и като че ли улавят подходящ развой в условията. Ако искате да уредите лични дела, вероятно ще изчакате с предложение за брак и дом, мислите за работа, пътища.

Дева

Петък е доста уморителен за вас, не е лошо да планирате повече време за отдих, оздравителни процедури. Група Деви като Скорпионите може да поискат помощ от близки и познати за приключване на дела, да не се поддават на съмнението, че така няма да оценят качествата им. Имате хубави идеи за обществена изява, но трябва да изчакате подходящия момент, а и настроение...

Везни

Доста динамичен петък и ако като Близнаци сте се стремили да получите все повече административни отговорности, май ще съжалите или не ще сте удовлетворени от лична изява. Група Везни следва да помислят за нови самостоятелни изяви, пък и за по-решителна смяна на дейността си. Други се стремят към по-високо обществено признание, а няма да дойде много бързо...

Скорпион

В петък като Близнаците срещате пречки при осъществяване на нови идеи. Това обаче ще ви сближи с колеги и познати Деви, с които сте били само на „здравей-здрасти”. Скорпионите ще мислят за отдих, трябва да се възстановят и да укрепят силите си, да подготвят план за предстоящите задачи. Шефове ще ви подкрепят или ще ви предложат друга дейност, така че се гответе за работа.

Стрелец

Петък – не петък, и вие като Лъвове и Овни трябва да се държите по-назад в екипи, макар че идеите ви са интересни и обещават доходи. Стрелците искат да реализират самостоятелен проект, а е по-разумно да се заемат с колективни задачи, в обединение печалбите са сигурни. Добре е и за работа да разчитате на подкрепа от семейството си, връзките ви са здрави. Не е време за флиртове.

Козирог

До вторник търсите подкрепа и услуги от близки, с времето трябва да разчитате все повече на своите идеи и усилия. Козирозите имат късмет да привличат бързо сътрудници и съмишленици. В някои случаи обаче вие сте балансьор в екипа, изглаждайте дребни недоразумения, внушавайте по-голяма самовзискателност. Скоро трудностите ще бъдат забравени, печалбите са ОК.

Водолей

Задържат се влияния от сряда, дискретно изяснявайте делови проблеми, които ви вълнуват. Водолеите да бъдат справедливи и към колеги и партньори, не е въпрос да ги ласкаят или да им угаждат, а за принципи. Хората разчитат на вашата компетентност и правдивост, ще помогнете за стабилизиране на екипа си. Някои се хвърлят във флирт, сега не е подходящо или не срещат взаимност.

Риби

В края на работната седмица като Лъвове се настройвате за купон и общуване, но май е по-добре да отдъхвате в тесен кръг, у дома. Доста Риби сега не са най-доволни от деловия си екип, ще смятат приноса си пренебрегнат. Не давайте воля на негативните емоции, можете да помогнете много на колеги и шефове, по интуиция ловите рисковете. С времето усилията ви се приемат по-радушно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари