Дневен хороскоп за 17 септември 2023

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

В неделя ще ви зарадва една новина или предложение

За мнозина то няма да е изненада, а е било въпрос на време да ги получите. Днес ще сте много общителни както с хора, които познавате, така и с такива, с които ви предстои днес да се срещнете за първи път.

Днес не мързелувайте, защото ще имате достатъчно енергия да свършите много полезни и добри дела.

Вниманието, което ще отделите на деца и млади хора, ще си струва усилието и времето, което ще отделите за тях. Ще ви озадачи, развълнува или разтревожи разговор или съновидение свързано с мъж.

Овен

Утрешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Постарайте се да не допускате намеса в работата си на странични хора, особено ако са свързани с ваши конкуренти. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Утрешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение, то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Утрешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Телец

Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. С подобрена организация ще отхвърлите повече работа утре, в това число служебна и лична. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Близнаци

Бъдете отговорни към своите постъпки. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Отделете време за семейството си. Периодът е подходящ за юристи, застрахователи и банкови служители, но работата не е всичко, необходимо е да разтоварвате психиката си, като си направите разходка на чист въздух или посетите любимите си магазини. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Рак

Неделя се оказва по-спокоен ден за представителите на Раци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Утре е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Утрешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Пазете се от силни емоции, контролирайте ги, за да не Ви попречат на работата. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.

Лъв

Неделя ще е доста активен и динамичен за почти всички Лъвове, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Утрешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Амбициите Ви са осъществими, но трябва сериозна работа. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Утре Лъвовете са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Дева

Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. В неделя най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Утре Девите ще действат активно и с подчертано усърдие по деловите си цели и задачи. Скъпо струваща вещ може да Ви остави без пари. Изобщо сделките няма да са особено изгодни. Утре всичко тръгва по вода.

Везни

В неделя за представителите на зодия Везни възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Утре се движете повече и общувайте активно с околните. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Опитайте се да промените методите на работа за дейностите, които Ви затрудняват. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Неделя носи изпитания и предизвикателства.

Скорпион

Неделя е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Неделя ще е нервен и неприятен ден за онези представители на Скорпион които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. През неделя може да се занимавате с рутинната си работа и с изпълнение на ангажиментите си, също да учите или да пътувате. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Стрелец

Неделя е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата…Но ако съществува стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Имате прекалено високи изисквания към себе си и към работата си и това Ви помага винаги да сте на ниво. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Козирог

Утрешният ден ще е силно активен. Утрешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Не се претоварвайте с работа или с физически дейности. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Водолей

Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. За представителите на Водолей се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Старателно си вършете работата и не се взирайте в несъвършенствата на другите, за да не загубите от силата си. А колко влюбени ще се чувствате утре…. Утрешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Неделя намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Риби

Неделя е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Схемата на работа Ви е ясна и точно сега няма причини да се провалите, така че бъдете по-инициативни. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Утре трябва да избягвате споровете.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари