Дневен хороскоп за 24 април 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Това е ден за любов, хармония и възвишение в живота ви

В неделя ще бъде важно да запомните своите сънища, да не игнорирате своята интуиция и да използвате част от деня за различни духовни занимания, включително посещение на религиозен храм или свято място според собствената ви религия и вярвания.

Това е ден за любов, хармония и възвишение в живота ви, ако сте готови да дадете и постигнете такова около себе си. През този ден момичетата и младите жени ще бъдат много по-чувствителни, с по-голям емоционален заряд и желаниe за романтични преживявания.

Тревогите и страховете ви трябва да бъдат изчистени с вяра в предопределеността на собствената ви съдба, която никога не е лоша. Там където има хаос и сериозни проблеми, винаги са вследствие на собствените ви действия, решения и грешки. Осъзнаването на един такъв факт може да ви помогне да избегнете упадъка на своята духовност и търсене на възможности за излизане от тази  "черна дупка в живота ви".

Овен

Звездите препоръчват да прекарате деня у дома или в обкръжението на семейството си. Точно така ще може да изявите качествата си пълноценно и да се почувствате необходими.

Телец

Поне днес не мислете за проблемите в работата. С малко усилие ще може да се отпуснете и да си починете така, че да възстановите силите си – нещо, от което действително ще нуждаете.

Близнаци

Денят е чудесен за срещи с приятели. Само внимавайте, едно от приятелствата с представител на противоположния пол да не прерасне в нещо повече, особено ако вече сте обвързани.

Рак

Днес ще сте в мир със себе си, а това означава и с околните. Най-много от това ви състояние ще се зарадват близките ви. Прекарайте деня с тях.

Лъв

Днес е ден за глезене, но не на вас самите. Угодете на желанията на децата или скъпите си хора. Понякога е позволено!

Дева

Днес ще се чувствате разколебани, а от вас се очаква да направите избор и да вземете решение. Не се опитвайте да прехвърлите топката на другата страна. Освен, че не е достойно, така някой друг ще реши вместо вас.

Везни

Звездите ви съветват да проявите повече разчупеност в мислите и възприятията си. В противен случай рискувате да се поставите в позиция, която ще ви изправи срещу общественото мнение.

Скорпион

Днес по-добре не се захващайте с работа, особено ако е свързана с използването на техника. Може да попаднете в рискована ситуация.

Стрелец

Не позволявайте да ви въвлекат в хазартни игри или рисковани финансови начинания. Проявете възвишеност на духа, а не пристрастие към материалното.

Козирог

Посветете деня на грижи за здравето и външния си вид. Може да си направите разтоварваща диета с умерени физически упражнения.

Водолей

Днес ще разберете тайна, която ще ви даде сили да владеете и управлявате ситуацията. Във властта ви ще е да манипулирате. На вашата съвест остава решението дали да го направите.

Риби

Звездите ще ви подарят един спокоен ден. Това не означава скучен – ще бъдете обзети от вдъхновение и ще проявите творческото у себе си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари