Дневен хороскоп за 23 март 2020

3
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В понеделник ще сте по-големи оптимисти относно развитието на някои лични или обществени дела и събития.

Не допускайте в мислите си безпокойство или склонност към преувеличения, тъй като всичко около вас се развива по един добър за вас начин. В понеделник ще трябва по-сериозно да се ангажирате с обсъждането или търсенето на практични решения свързани с ваши деца или млади родственици. Днес не се страхувайте да се освобождавате от ненужни неща или хора, тъй като това, което е пред вас е много по-стойностно и перспективно за вашето развитие. В понеделник може да възникне напрежение около имот или имущество, което се намира на някакво разстояние от вас. Идва ли днес обаче ще успеете да намерите разрешение на този проблем или ситуация.

Жените родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей ще преживеят важно събитие в дома си или чрез някои от кръга си роднини. 

Овен

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Понеделник не е лош ден за Овните, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. В професионално отношение не се надявайте на нови делови предложения. Бъдете оптимисти.

Телец

В понеделник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. През понеделник внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Ден мечта за всяка уважаваща себе си Телец – работа, подреждане, чистене и купища дреболии. Днешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Парите идват и си отиват. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Близнаци

В понеделник е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Днешният ден ще не е подходящ за излизане, за бизнес и за финансови дела. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Работата Ви през този месец ще е изключително напрегната, но ще завършите периода с прекрасни резултати.Не само, че ще сте се справили със задачите си, но ще получите и някаква малка награда за усилията. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Рак

Понеделник се оказва по-спокоен ден за представителите на Раци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Днешният ден ще е подходящ за разни разкрасителни процедури. Очаква Ви нова любов. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас – работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Днес ще сте заети с много работа, но усилията със сигурност си струват, тъй като нещо, което отдавна желаете най-после се осъществява според очакванията ви. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Лъв

Понеделник е твърде ползотворен ден и ще радва Лъвовете със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Въпреки това работата Ви ще е успешна. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Дева

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Днес е препоръчително да се владеете, защото предстои още работа с хората от обкръжението ви. Днес е ден за домашни дела. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Бъдете борбени.

Везни

Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Работата Ви изостава. Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Понеделник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Скорпион

Понеделник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Мнозина ще имат силен шанс за успешна партньорска работа. И Скорпионите разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Стрелец

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Днешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Периодът е подходящ за юристи, застрахователи и банкови служители, но работата не е всичко, необходимо е да разтоварвате психиката си, като си направите разходка на чист въздух. Движете се повече – възможни са и кратки разходки. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Козирог

Понеделник може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Не пътувайте и не се напрягайте с физическа работа. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Днес всичко тръгва по вода.

Водолей

Днешният ден ще е силно активен. Ако сте семейни търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Ще изпитате истинско удоволствие от работата си към момента. Днес проведете онлайн или телефонни консултации.

Риби

Понеделник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Добре би било да се погрижите за здравето си. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Разпределете работата си така, че времето след обед да използвате за себе си. Понеделник посветете на учене, на разходки, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари