Дневен хороскоп за 22 март 2019

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В петък ще имате желание да приключите с някакъв ремонт, повредена вещ или техника в дома ви и други подобни.

Въпреки благоприятната генерална тенденция на този ден днес избягвайте да се ангажирате с битови или имотни дела.

Петък ще бъде благоприятен ден за пътуване със семейството ви или заради ваши роднини.

За разлика от вчерашния ден, днес бъдете по-предпазливи в новите си познанства и контакти и не бързайте да приемате непознатите хора на доверие.

В петък са възможни леки финансови притеснения или неочакван разход, включително такъв свързан с нечие здраве.

Овен

Интересуващ ви човек може да изяви симпатиите си към вас. Не оказвайте натиск върху близките си. Те ви обичат и са готови да ви се притекат на помощ.

Работата ви, както на всяко поприще, така и във всяка дейност, ви носи успех. Не вярвайте на клетви и обещания. Заверявайте всички сделки при нотариус.

Телец

Не си струва днес да очаквате комплименти и възторжено отношение от страна на поклонниците.

Днес може доста да спечелите, отчитайки нуждите на близките, предоставяйки им желаната свобода на действие и прекратявайки опитите да им наложите своето мнение.

Може да работите по няколко проекта едновременно, показвайки чудеса на работоспособността. Не си струва да бързате и да се отказвате от радикалните идеи на вашите партньори в бизнеса.

Близнаци

Нужна ви е голяма любов, но в сърдечните дела сте толкова педантични и критични, че доста пъти може да пропуснете своя шанс.

Може да си спечелите неприятности, сляпо защитавайки съзнателно невярна гледна точка от семейните проблеми. Във всяко нещо сте склонни към повърхностен и лекомислен подход, с което предизвиквате конфликт.

Може да спечелите пари, използвайки своите интелектуални възможности, а не посредством рутинна работа.

Рак

Възможни са сцени на ревност както от ваша страна, така и от страна на партньора ви. В общуването с децата може да бъдете непоследователни и твърде строги.

Тяхното безгрижие може да ви дразни. Няма да настъпят съществени промени в деловите връзки. При работа с документи бъдете изключително внимателни.

Лъв

На много от представителите на този знак им се иска вътрешна свобода и независимост даже и от любимия човек.

В личния живот и в брака са възможни неочаквани произшествия и не са изключени проблеми с роднините.

Всичките ви начинания са успешни, ако следвате собствената си интуиция, без да слушате раболепстващите ласкатели, които се въртят около вас.

Дева

Отнесете се избирателно към всичко, което ви се предлага. Не е изключено да помислите сериозно за насоките в живота си.

Препоръчва ви се да наблюдавате всичко отдалеч, рядко да се намесвате в разговорите, а още по-малко в споровете.

Въпреки препятствията и трудностите съумявате да завършите започнатата работа. Не се надявайте на помощ отстрани.

Везни

Нужно е старателно да обмисляте всички свои думи и постъпки, но при това не се опитвайте да скриете своето истинско отношение към любимия човек.

Включете богатата си фантазия, за да внесете разнообразие не само в личния си живот, но и в живота на околните. Не нарушавайте границите на чуждото пространство.

Възможно е днес всяка една дейност да изисква от вас доста повече усилия и време, отколкото можете да предполагате.

Скорпион

При влюбените са възможни сътрудничество за продължителен срок и сериозни любовни отношения, ако отсъства взаимно съперничество.

Мнителни, жестоки, агресивни, надменни и егоцентрични, Скорпионите няма да са способни на милосърдие и съчувствие, те могат безжалостно да накарат околните да страдат.

Много от вас постъпват в съответствие със своите идеи и представи, отстоявайки своите житейски принципи. Може да ви се наложи рязко да съкратите своите разходи.

Стрелец

Избягвайте крайностите, намерете за себе си тази мярка, която ви позволява да не правите грешки и да се окажете слаби пред съблазните и изкушенията.

Възможно е неоправдано да се усили самомнението на Стрелците, да се появи импулсивност и прекомерна склонност към риск, под влияние на която те могат да извършат необмислена постъпка или да вземат невярно решение.

Козирог

Възможно е невъздържано поведение от страна на поклонниците. Съветваме ви да съберете сили, търпение и достойно да преживеете всички неприятности.

Емоциите могат да вземат връх над разума, което може да доведе до конфликти и влошено самочувствие. Този ден не е предназначен за щурмуване на върхове и пиедестали.

Не си струва и да опитвате – няма да се получи. По-добре се заемете с домашните и семейни работи. Възможни са неуспехи във финансов план.

Водолей

Не правете категорични заявления и окончателни изводи, ако изясните за себе си нещо неприятно. Не се затваряйте в своите нещастия, преживявания и страдания.

Много Водолеи са принудени да въведат ред в своите офиси, да разширят или да заздравят своите владения и за тези мероприятия се налага да похарчат не малка сума от спечелените средства и сили, които биха желали да използват в друго направление.

През втората половина на деня са възможни неприятни известия. Възможно е най-близките ви хора да се нуждаят от вашата помощ.

Риби

Постарайте се да се въздържате от емоции и необмислени постъпки, не губете надеждата си към по-добро. У много Риби се появява раздразнение, умора и несполука.

При семейните възникват проблеми с децата, възможно е отчуждение между деца и родители. Ако съумеете да бъдете дипломатични и изберете верните средства, може да постигнете много, тъй като имате достатъчно енергия, а също и разумни идеи.

Интуицията, свойствена за Рибите, ви помага добре да се ориентирате на борсата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари