Дневен хороскоп за 21 октомври 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Петък може да има трудно начало, особено ако сте си позволили несериозно отношение към вчерашните си задачи и ангажименти

Новините днес независимо откъде идват и с какво са свързани ще успеят да ви изненадат и объркат. Тревогите или сложните моменти през този ден в повечето случаи ще имат връзка с жена или с жени. Петък ще благоприятства работа с документи или договор, които имат някакви финансови параметри.

Днес не се опитвайте да контролирате живота на момче или на млад мъж, тъй като той на всяка цена ще направи точно обратното на това, което вие искате.

Хубавите неща в петък ще имат връзка с ваши домашни дела, събирания с роднини или отбелязване на някакъв специален празник свързан с близък човек.

Овен

Петък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили.

Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Ще изпитате истинско удоволствие от работата си към момента. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Утре е по-добре да не пътувате.

Телец

Петък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Утрешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Утрешният ден ще е подходящ за учене, за пътувания, за контакти или работа с чужденци. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус.

Утре не се обаждайте първи на любимите хора. Добре ще е утре да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Намерете начин да се отпуснете.

Близнаци

Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания.

С добре свършената работа ще дадете заявка за по-високо заплащане, ако не друго. Ако обаче срещнете уклончив отговор от ръководителите си не губете кураж, видимо сте ги накарали да размишляват във ваша полза. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Рак

Петък ще е доста активен и динамичен за почти всички Раци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Утре е препоръчително да се владеете, защото предстои още работа с хората от обкръжението ви. Петък е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка.

Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Лъв

Петък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Петък не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. С лекота ще успеете да промените начина си на работа. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.

Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Дева

Петък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка.

Утрешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Много вероятно е утре да сключите важно за работата Ви споразумение. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Везни

Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно.

Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания.

Петък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Очаквайте предложение за спешна, но добре платена работа. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Скорпион

В чудесно състояние на духа са повечето от Скорпионите през утрешния ден. Утре са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. В професионално отношение не се надявайте на нови делови предложения.

Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Стрелец

В петък за представителите на зодия Стрелец възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Утрешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Ако имате някакви любовни недоразумения утре ще успеете да ги изясните. Утрешният ден ще е доста благоприятен ден за осъществяване на материални сделки и за реализиране на финансови намерения ако сте предварително организирани. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Утрешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Намерете начин да се отпуснете.

Козирог

Петък ще сблъска много от представителите на Козирог с нови преживявания. Утре вечер се посветете на семейството си. В интимния живот емоциите са смесени. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини.

Утрешният ден ще не е подходящ за професионални изяви, за старт на обучение, за поддържане на отношения с хора от чужбина и за пътувания. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Водолей

Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Препятствия, които Ви изглеждат трудни може да се окажат „фасулска работа“.

Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Риби

Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Ако имате някакви любовни недоразумения утре ще успеете да ги изясните.

Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Успехът на Рибите през утрешния ден е сигурен за всички от знака, но на някои ще им струва много работа и огромно старание. В утрешния ден Ви очакват нови предложения.

Не бързате да инвестирате получените пари. Утре е по-добре да не пътувате.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари