Дневен хороскоп за 20 декември 2023

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

В сряда, въпреки доброто настроение, което идващите празници носят, опитайте се да бъдете реалисти, и избягвайте прекаления оптимизъм

Това е ден на добре обмислени действия и думи. Неприятностите и проблемите днес ще трябва да се разрешат без емоции. Възможни са малки парични постъпления в семейния ви бюджет. Това ще бъде благоприятен ден за срещи и разговори с приятели. Някои ваши дела могат да изпаднат в застой, но нека това не ви притеснява. Остават 11 дни до края на годината. Православна църква отбелязва деня на свети свещеномъченик Игнатий Богоносец (Игнажден) и началото на Новата година

Овен

В сряда вървите с целите си напред и в сутрешните часове наистина ще успеете да постигнете някои от тях. Срещите и контактите, които осъществявате през деня, ще бъдат благоприятни за развитието ви в следващите дни. Не изпускайте езика си извън контрол, защото в следобедните часове често ще говорите, без да мислите.

Телец

Въпреки че днес сте спокойни и уверени е себе си, не прекалявайте с доверието, което всички ви имат. Вършете задълженията си стриктно и дисциплинирано. За да получите пари от проекти, с които вече сте се заели, следва да работите коректно и отговорно. Измамите могат да ви довлекат много проблеми на главата.

Близнаци

Прибързаността днес е във ваша вреда и при всички положения ще пречи на намеренията и действията ви. Когато нещата не се случват така, както сте ги планирали, лесно ставате избухливи. Обиждате всеки, който е пред очите ви. След това няма да има голям ефект, колкото и да се извинявате. Мислете, преди да говорите.

Рак

В сутрешните часове ще се чувствате прекрасно. Проявете отговорност към документацията на работното място и я вкарайте в ред. По обедно време ще получите похвали отстрана на колегите. Приемете ги като чистосърдечни, защото в момента те са искрени. В следобеда пазете здравето. Емоцията ви вреди.

Лъв

Активен и в чести случаи изморителен, денят чертае възможности да разгърнете много от своите таланти, за които не сте предполагали, че съществуват. От конкурентна фирма ще ви предложат работа на трудов договор, но условието е да започнете веднага. Меркурий все още е ретрограден. Помислете, дали си заслужава да рискувате.

Дева

Очаква ви успешна сряда. Разгръщате възможностите си като отговорни хора. Луната в Козирог изцяло подкрепя отговорността. Около обяд можете да се радвате на придобивка вкъщи. Недоразумение или безредица в следобедните часове ще ви вбеси. Нещо няма да бъде по вашите правила и това е повод за големи скандали.

Везни

В сряда повече от всякога желаете личното си спокойствие. Довършете вече започнати дела и не се заемайте с никакви нови ангажименти. Откажете всички предложения, защото те днес няма да ви носят признание. В личните взаимоотношения преценете добре приятелите и компанията, в която движите.

Скорпион

Не ви липсва интуиция, за да прецените повечето събития и обстоятелства, в които попадате. Обръщате прекалено често глава назад към миналото и спомените си. Държите ги живи и често това е причината да не можете да прекрачите прага на настоящето и да тръгнете към бъдещето. Обмислете идеите, които ви дава този хороскоп.

Стрелец

Днес сте контактни, сговорчиви, позитивни и добронамерени. Усмихвате се на всеки около себе си. Сякаш нямате никакви тегоби в живота ви. Леко ви е на душата. Няма как да обясните състоянието си, но в момента чувствате облекчение. Изпълнени сте с положителни мисли и добри намерения. Денят е прекрасен за вас и хората около вас.

Козирог

Ще разберете за дългосрочни ангажименти, с които трябва да се заемете неотложно. В момента не сте настроени за толкова много работа, но съветът ми е да не отказвате никакви предложения. Новите задания, които получите днес, ще градят престижа и финансовата ви мощ в следващите няколко години.

Водолей

Прекалено забързания ритъм на работната седмица ви се отразява зле на здравето. Често забравяте, че е нужно да си давате почивка периодично и редовно повреме на работния ден. Друг е въпросът, че днес въобще не бива да поемате нови задачи, колкото и да ви молят за това. Мислете за себе си, съхранете нервната си система.

Риби

Предстои ви ден, изпълнен с романтика и желани промени. Днес действията ви също трябва да са обмислени, както през предходните два дни. Избягвайте да спорите с хора, които просто ви губят времето. В желанието си да ги убедите в своята гледна точка, вие пропилявате ценни минути, които можете да вложите в изпълнение на целите си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари