Дневен Хороскоп за 19 Юни 2015

0
Дневен Хороскоп за 19 Юни 2015
Дневен Хороскоп за 19 Юни 2015

Овен

Телец

От сряда търсите често помощ от околните, със Скорпиони разбирателството е много добро. При Телците тенденцията се задържа до следващия вторник. Можете да разчитате на подкрепа от влиятелни покровители, за някои от знака се очертават по-високи отговорности и постове, други усвояват още умения. Работите ли в екип, поддържайте духа на другите, делете печалбите най-точно.

Близнаци

Хубав финал на деловата седмица, работата върви, печалбите са прилични. Доста Близнаци ще се гордеят с постигнатото, а още по-важно – ще бързат да го споделят с близки, да ги поглезят. Само не прекалявайте в тази посока. Пред обичаните ви хора няма нужда от излишни приказки, знаят и какъв труд сте хвърлили, и какви ядове сте брали, а и с каква грижа се отнасяте към дома си.

Рак

Деловата седмица изтича, но вие имате доста неща за довършване, проблеми за изясняване. Така че Раците може да поотложат срещи с приятели и познати, има време и за компании, макар че там са някои техни покровители. Имате куп нови идеи, ще ви е нужна помощ, но вие ще прецените кога, с кого и как да стартирате начинанията. От предпазливостта ви ще печели и обкръжението ви.

Лъв

Краят на деловата седмица не е лек, но като че ли у вас влива нова енергия за успешно приключване на започнатото и подготвяне на нови изяви. Лъвовете ще се чувстват изпълнени със сили и амбиции, идеите им ще добиват все по-голяма яснота, а трябва да се признае и че обещават добри печалби. Старите ядове се забравят, ала следва да проявите пестеливост, приходите не бързат...

Дева

В края на тази делова седмица като Везни се чувствате поуморени, внимавайте да не предизвикате спорове с хората, които обикновено ви подкрепят. Техните услуги и занапред ще са нужни на Девите, нали се разбират от половин дума... Ако смятате да отлагате задължения, ще го направите без да огорчите клиенти, партньори, и то за кратко. Паузата е за лични неща, имате грижи и за близките.

Везни

В петък се чувствате доста уморени, като Девите трябва да се погрижите за възстановяването си. Влиянията са характерни и за уикенда, Везните да си направят програма. Едни преживяват болезнено трудностите, а е време да забравят проблемите, нали са се справили с тях. Втори имат хубави идеи, да потърсят покровители, които ще улесняват реализацията на проекта.

Скорпион

В края на деловата седмица е добре да обедините сили с партньори, колеги, познати за по-бързо приключване на деловите си ангажименти. Телци са на ваша вълна. Част от Скорпионите не харесват много обкръжението си, случаят ще им помогне да открият свестен човек, с когото да работят по-леко, а и да се сдружат. Други предлагат чудесни идеи, но и близки искат време за размисъл.

Стрелец

Този петък виждате куп слабости в дейността на екипа, най-бързо и лесно ще се справите със свои пропуски. До края на работното време Стрелците ще напомнят за спешни задачи, ще подсказват кое как да се прави, за да бъде ефектът от усилията най-голям. Обкръжението ви е на вълна за купони, но ще ви слуша, вечерта всички ще са доволни от резултата. Ще има и още промени.

Козирог

В петък вие и Водолеи сте настроени за пътуване, общуване, проучване на информация. Запознанства може да ви подтикнат и към ново бизнес съдружие. Все пак Козирозите да опознаят поне малко кандидатите за съвместна дейност, има опасност да попаднат сред хитреци и накрая да се окажат ощетени. Други пилеят времето, после не са доволни от постигнато в работата и в личен план.

Водолей

Този петък като Козирозите имате задачи, които предполагат ровене в информация, пътуване, общуване с нови хора. Водолеите да не пилеят време в празни приказки, и работата им е доста, и вкъщи може да се отворят проблеми с ремонти, техника. Част от знака не са организирали добре и свободните си часове, май се разочароват от компания или ще ги корят, че не са купонджии.

Риби

Деловата седмица изтича, но вие имате идеи за начинания и нищо чудно да започнете работа за изпълнението им. Окуражително за Рибите е отношението на приятели и колеги, бързо влизат в тяхното темпо и задачите вървят бързо, а и качеството е ОК. Раждат се още дружби, старите укрепват. Вечерта обаче помислете за малко бягство от делничните грижи, а и на път ще се разведрите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари