Дневен хороскоп за 18 и 19 юни 2016 (Събота и Неделя)

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

Дните са за отдих, а на вас не ви е до него. Част от Овните получават нови делови задачи, да ги обмислят, а още по-важно – да анализират с кого ще ги изпълнят, някои не са сигурни в коректността на колеги, партньори. Други са на вълна за авантюри, любовните ги привличат много, ала ако са обвързани, да не рискуват това, което имат. Вашата свобода не бива да е за сметка на други.

Телец

През уикенда вие и Раци сте доволни от свършеното и възможността да поглезите близките си. Телците са спокойни за финансите си, ако могат – ще помогнат на познати, приятели, роднини с нещо, радват се и другите да се чувстват добре. Все пак не пръскайте пари, ще трябват за начинания, битови подобрения. Необвързаните може да срещнат своя човек, разбират се без думи.

Близнаци

Този уикенд вие упорствате по плановете си и като Скорпиони и Риби търсите повече услуги от близки и познати. Е, някои не са отзивчиви, други направо шикалкавят, но вие сте стриктни и дадете ли дума, държите на нея. Близнаците да не се преуморяват, искат за нула време да свършат много неща, ще капнат, а може и да проспят шанс. Дамите да се съобразяват и с желания на домашните.

Рак

В събота и неделя вие и Телци сте доволни от постигнато и печалби, ще създадете радост и на домашните. С близки също се разбирате отлично, но ако някой иска услуга извън правила, не е познал. Раците са стриктни и бдителни, знаят колко лесно успехът може да се превърне в нещо друго и пазят имиджа си. Влюбените ще изживеят чудни дни, в семействата цари завидна хармония.

Лъв

През уикенда вие и Стрелци уреждате бавно и с лекота делови и лични неща, обещават ви съдействие и за бъдеще. Обикновено Лъвовете помагат на околните, обаче сега услугите за тях са безценни, да се отблагодарят с цялата сърдечност, на която са способни. Приятели може да се поддадат на интрига, и в любовта ви се месят, но вие ще парирате тези опити с коректност и топлота.

Дева

Тези дни може и да не остане време за отдих, ако сте получили по-спешни служебни задачи. Девите са упорити, ще търсят начин да си свършат работата, ще организират колеги и познати. Някои обаче премислят пак и пак предишни разочарования, така изпускат шансове за изпълнение и на по-амбициозни идеи. Мнозина имат подкрепа на половинката и напредват заедно, какво по-хубаво...

Везни

Дните са за отдих и трябва да отделите подобаващо внимание на тонизиране, укрепване. Везните могат да разчитат на съдействие от близки и познати, ако точно сега им се струпват повече задачи. Вие също можете да подкрепите околните при нужда, знаете и можете много, дано не вирнете нос. Сега шансът ви се усмихва за изява, печалби, кажете си: и други имат дял във ваши успехи.

Скорпион

Днес и утре вие, Близнаци и Риби се отваряте за общуване, вероятно делови и лични промени ви карат да търсите много съвети и услуги. При Скорпионите влиянията се задържат, но и познати ги подкрепят по уместен начин, нерядко наваксват и проблеми с шефове. Давайте повече свобода на другите, но не се отказвайте от идеите си. Показвате силна обич на близки и вдъхвате увереност.

Стрелец

През този уикенд като Лъвове търсите съдействие на приятели и роднини даже отдалече за уреждане на ваши дела. Пречките пред плановете ви не са малки, но и хората помагат с желание, показват обич и уважение, вероятно и вие сте им съдействали в трудни мигове. Група Стрелци насочват своето внимание към семейството или любим, разбирателството с най-близките е голяма радост.

Козирог

Дните са за отдих, а вие като че ли нямате търпение да решите куп проблеми. Козирозите да не бързат, може да се наложи да променят и някои делови партньорства, да се дистанцират от компании. Вие си знаете, но в работата има пречки и трябва да планирате как и с кого да продължите дейността, за да бъде тя по-резултатна. При лични грижи е нужно да разполагате със свои средства.

Водолей

Събота и неделя не са дни за изясняване с колеги, познати и съседи, макар че сигурно проблемите не са нови. Водолеите да се съсредоточат в работата и домашните задължения, като отхвърлят задачите – ще им просветне, пък и нещата тръгват на добре. В личен план новите връзки ще бъдат сполучливи, иначе трябва да решите какво липсва в партньорството – страст, задушевност...

Риби

Ведър уикенд, като Скорпиони и Близнаци ще имате много срещи и разговори с хора, които ще ви предложат делово съдействие. Ако Рибите са отредили време за спорт и домашни ремонти, да не се претоварват физически, няма да свършат кой знае колко по-добре работата. Стъпка по стъпка стабилизирате успешни начинания. При спор даже с близки дръжте на принципи, това стига.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари