Дневен хороскоп за 19 септември 2017

1
Вижте дневния хороскоп за всички зодии
Вижте дневния хороскоп за всички зодии

Пазете се от грешки, които трудно ще коригирате. Не падайте духом, няма да липсват и по-приятни емоции, свързани с любими хора.

Ще се чувствате много по-енергични и с желание да свършите куп неща. Утре няма да сте замаяни и да се чудите какво точно трябва да свършите. Думите на близък човек ще докоснат сърцето ви и ще се превърнат в онази искра, с която можете да запалите Слънце в душите на другите. Както с олимпийския огън, просто предайте нататък.

Овен

Вторник е ден на Слънцето, време за блясък и изява. Нещата зависят от Вас и от готовността Ви сами да си извоювате онова, към което се стремите. Промяната на обстоятелствата ще наложи промяна на стратегията Ви и това ще внесе известни притеснения у Вас, но бързо ще ги преодолеете. Възникват противоречия, които в много случаи достигат до спорове и остри кавги, но въпреки словесните борби е видно, че ще намерите условия за разбирателство. Препоръчително е да сте много внимателни и помнете, че трябва да действате без остри реплики от ваша страна.

Телец

Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Амбицирани сте да се справите без отлагане с въпроси, които Ви създават притеснения, и ще го направите. Не експериментирайте в отношенията си с околните и не влизайте в конфликти. Така организирайте делата си утре, че да Ви стигне времето за всичко, което предвиждате. Няма да ви липсва възможност да се отпуснете.

Близнаци

Не омаловажавайте проблема на Ваш близък човек, а се опитайте да му помогнете. Утрешният ден ще е чудесен за приятелски разговори и социални събития, а също така и за благотворителност. Предстои Ви да направите решаващата крачка. Пазете се от грешки, които трудно ще коригирате. Утрешният ден ще ще бъде чудесен за Вас, особено що се отнася до срещите и общуването.

Рак

Внимавайте да не попадате под властта на хора, които искат да ви използват. Работата Ви по печеливш проект ще продължи и ще стигнете до благоприятен изход, запазвайки амбициите и високия си дух за победа. Нещата зависят от Вас и от готовността Ви сами да си извоювате онова, към което се стремите. Можете да развиете нещата, само трябва да се опитате да сте по-дипломатични. Развитието им ще е най-динамично и важно при бизнесмените, а също така и за онези, които изясняват финансови въпроси.

Лъв

Когато големите спорят, малките страдат. Маските падат, виждате някого в истинската му светлина, но и Вас може да разкрият и ощетят. Нужна е трезва оценка на реалността. При някои стартират новости вкъщи. Не възприемайте утре тайнствените погледи и шепот зад гърба си като желание да Ви обидят.

Дева

Възможно е да попаднете в плен на някаква непонятна и за Вас несигурност, не я взимайте присърце и не действайте без да сте наясно какво правите. Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Изчакайте до обед, за да сте сигурни, че ще избегнете промените, които могат да Ви забавят и да Ви отдалечат от успеха, които ще жънете. Не е изключено мнозина от зодията да станат причина за развитие от страна на онези, с които е свързан вашия бизнес. Не избързвайте много за каквото и да било, бъдете по-търпеливи.

Везни

Ще изпитвате страх, че може би изглеждате слаби и уязвими, но нека това не Ви спира – ще получите нужната подкрепа. Каквито и да са проблемите, бързо ще се уверите, че случващото определено е във Ваша полза. Споделете новите си идеи. Изчистете от главата си от всички тревожни мисли. Не давайте ежедневните неразбории да помрачат настроението ви.

Скорпион

Работата остава на заден план, изместена от случващото се в личния живот. Утрешният ден ще Ви обещава само и единствено материални успехи. Пътуванията ще дадат простор за ума и радост за душата Ви, а сигурно и сърцето Ви ще намери онова, от което се нуждае. Утре вечер е време за срещи с хора, които могат да ви предложат емоционално изживяване. Ще останете очаровани от предложението на свой близък за предстоящо събитие.

Стрелец

Дошло е времето за заслужено възнаграждение и повече грижи за себе си. През втората половина на утрешния ден трябва да бъдете внимателни, защото са възможни разногласия с някои от колегите. Каквито и да са проблемите Ви, утрешния ден идва с хубави шансове, и то съвсем ненадейни. През утрешния ден имате шанс успешно да се възползвате от услугите на чуждестранна фирма, образователно учреждение или широка мрежа от услуги. Утре ще бъдете особено общителни и ще изпитвате потребност да споделите вълненията си с други хора.

Козирог

Внимавайте да не се поддадете на желанието си за бързи печалби. Бъдете по-критични към себе си. Вложете всички сили в започнатото, отстоявайте го с дълбоко убеждение и всичко ще бъде наред. Доброто в случая е, че късметът ви е много силен и ще попречи на зловредното влияние да ви обхване тотално и да ви причини тежки вреди. Мнозина от представителите на зодията ще се отправят на кратко пътуване за да се ангажират по важна за тях тема.

Водолей

Необходимостта от повече усилия няма да Ви затрудни, свикнали сте на трудности и можете да се справите с всякаква ситуация. Утре всичко тръгва по вода. Не си правете дългосрочни перспективи, защото много от нещата през утрешния ден ще Ви се виждат в изкривена светлина. Непредвидени ангажименти ще променят плановете на мнозина от вас. В никакъв случай не се отказвайте от плановете си, следвайте целите си, дори да се наложи да поработите допълнително. Резултатите определено ще си струват труда, а именно от това имате нужда в момента.

Риби

Обективни и аналитични, ще се справите с предизвикателствата на ежедневието без излишен шум и показност. Утре общуването с хора, които мислят като Вас, ще бъде приятно и ще стимулира ума ви. Вероятно чувствате резки смени на настроението, вялост и раздразнителност. Не давайте ежедневните неразбории да помрачат настроението ви. Ще имате удовлетворяващи ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня ви пълноценен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари