Дневен Хороскоп за 18 Юни 2015

0
Дневен Хороскоп за 18 Юни 2015
Дневен Хороскоп за 18 Юни 2015

Овен

В четвъртък като Стрелците трябва да бъдете по-сговорчиви с колеги и партньори, колкото и добре да се чувствате от своя професионална изява. При Овните тази линия на поведение е уместна и в началото на следващата седмица. Някои гонят кариера, да не се конфронтират в обичайния си кръг и дори със съперници. Втори са планирали разходи, да харчат само по този план.

Телец

В четвъртък вземете пример от общителните Близнаци даже да се чувствате уморени от напрегнатата делова седмица. С такт и търпение Телците оправят куп неприятни служебни въпроси, сега не е време да надценяват знанията и уменията си. В редица случаи околните ви предупреждават за едно-друго, май въртят интрига, а вие помагате с чисто сърце на околните и печелите приятели.

Близнаци

В четвъртък внушавате и на Телци да се отворят за повече хора. Навярно е още рано да се отпускате и да купонясвате, трябва да приключите куп срочни дела, някои са си трудни. Близнаците привличат помощници, умело убеждават хора за нови проекти и смели вложения, сега обаче трябва да им се признае: идеите им са далновидни, ще донесат печалби. Някои политат на крилата на любовта.

Рак

От понеделник трябваше да се пазите от спорове с по-влиятелни хора в своето обкръжение, дамите в деловата ви сфера са и амбициозни, и неотстъпчиви. Раците предчувстват промени, редно е да се подсигурят финансово или поне с по-силни покровители. В объркани ситуации такива колеги и познати ще ви посочат добри идеи, ще ви закрилят. Грижете се за тонуса и имуществото си.

Лъв

В четвъртък вие и Скорпиони се натъквате на делови трудности при изпълнение на новите си замисли, може би ще обедините сили. Сега Лъвовете доста разчитат на приятели и други близки, ще ги подкрепят в напрегнати моменти и те успешно ще изпълнят замислите си за изява и печалби. Мнозина чувстват прилив на сили, трябва да се признае – и проектите им са по-значими.

Дева

нес като Рибите поемате доста отговорности в екипа, на моменти ви се струва, че напразно се товарите със задачи на колеги. Е, част от Девите може да получат насрещни упреци, че не са се отнесли сериозно към общите задачи. Не се впускайте в спорове, ами направете каквото трябва и можете, вечерта ще има с какво да се похвалите. Вероятно е и да стесните кръга на съюзниците си.

Везни

Днес се връщате към стари планове и уговорки, не за всичко ще ви стигне време, но до вторник ще се справите с най-важните задачи. Везните да се пазят от интриги, в екипа някакви се въртят и може да ги уязвят. От друга страна, бъдете много стриктни при уреждане на финансови задължения, иначе може да вгорчите старо приятелство. Дамите се радват на семейното благополучие.

Скорпион

Този четвъртък като Лъвовете срещате сериозни пречки при изпълнение на деловите си планове, може би това ще ви накара да се съюзите. С Водолеи ви е по-трудно, подхождат идеалистично. Скорпионите ще упорстват по плана си и през следващите дни, печалбата им е несъмнена. Успявате да намерите такива сътрудници, с които се допълвате в знания и умения, привличате добрия шанс.

Стрелец

Този четвъртък вие и Овни трябва да бъдете по-отстъпчиви, макар че деловите ви идеи са отлични, а и сте пълни с енергия за работа. Група Стрелци се насочват към творчество или задълбочават научни занимания, залавят се с изкуство. Каквото и да изберете, вложите ли старание и душа в дейността, няма да останете разочаровани от резултата. За някои радостта идва от децата.

Козирог

В четвъртък и вашите старания в работата ще бъдат оценени, макар че доста от знака попадат в трудни служебни ситуации. Козирозите имат силни съперници в тази сфера, но усилията им са толкова упорити и целенасочени, че няма как да не отвоюват победата. В някои екипи има и интриги, но истината рано или късно става явна, не се щадете. Внимавайте с парите и кандидати за съюзници.

Водолей

В четвъртък Скорпионите ви карат да помислите не само за работа, а и за по-добро заплащане, но вие като че ли не сте на тази вълна. Защо, сега Водолеите получават доста оферти за нови изяви, редно е да проучат по-сериозно коя ще бъде по-доходна, къде да насочат енергията си за изява и издигане. Вие ще уцелите подходящи, но да не са свързани с пътища. Избягвайте съперничества.

Риби

Сега като на Девите ви дотежава да откликвате на толкова молби за услуги от страна на колеги и познати. Защо, с отзивчивост Рибите печелят симпатии, име на умели професионалисти. Можете да организирате по-добре времето си - ще има и за работа, и за развлечения. Шефовете пък ще ви подкрепят, ако срещате пречки, дават си точна сметка, че сте ценен работник, а и харесват идеите ви...

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари