Дневен хороскоп за 18 май 2023

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Не започвайте нищо ново, ако не сте достатъчно подготвени за това

Утре и през следващите три - четири дни ще се усеща желание у определени хора да въздействат насилствено върху други хора с цел те да бъдат променени по някакъв начин: като мислене, като планове в живота, като начин на живот и др. В същото време това ще бъде трудно време за промяна в самите нас, особено когато ярко виждаме своите недостатъци или грешки. Съответно това ще предизвика раздразнение в околните и ще доведе до усложнения в някои отношения.

В политиката и в обществения живот е възможно използване на нечестни средства за постигане на власт и положение.

Този ден и следващите няколко дни ще се характеризират с конфликти и проблеми в бизнеса, с партньори, при действия свързани с общи пари и др. Не започвайте нищо ново, ако не сте достатъчно подготвени за това.

Избягвайте прояви на гордост и високомерие, не пренебрегвайте дребните на вид, но всъщност много важни детайли.

Овен

Четвъртък носи успех на Овните. Утре вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Мисълта Ви е ясна и бърза и ще впечатлите околните с нестандартните методи, които сте готови да приложите в работата си. Утрешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Утре трябва да избягвате споровете.

Телец

Четвъртък ще внесе известно вълнение сред Телците. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. Работата Ви и умението да се справяте с всичките си задачи Ви носи приходи. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Утре проведете консултации.

Близнаци

В четвъртък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Тежък и напрегнат ден, който може да се окаже и печеливш за някои от зодията, но в условията на ярки противоречия и кавги.Пазете се от подлите действия на враговете си и бъдете много подозрителни към предложения за съвместна работа, особено с хора от кръга на слабо познати личности. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Утрешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Рак

Четвъртък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Утрешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Добро време за срещи и разговори, за кратки пътувания, свързани с работата и с професионалната Ви реализация. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Лъв

Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Отделете време за приятелите и семейството.Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Утре вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Някой от Вас утре сте концентрирани в работата си до такава степен, че едва ли забелязвате какво става около вас. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Дева

Четвъртък е успешен ден за Девите. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. В четвъртък може да отделите време на дома си и на хората в него. Не прекалявайте с изискванията към колегите си, за да не им досадите. Утрешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Очаква Ви нова любов. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Везни

В четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Натоварени сте с много работа, с която се налага да се справите колкото може по-бързо. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Скорпион

Бъдете отговорни към своите постъпки. Вашите делови партньори се надяват да се съгласите на съвместна дейност. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Стрелец

Четвъртък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Посветете четвъртък на домашни дела, на обучение, на работа или контакти с чужденци. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Утрешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Козирог

Четвъртък носи успех на Козирозите. Четвъртък е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Четвъртък е утре, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. Във финансов аспект настъпват промени, които не след дълго ще обхванат и професионалната Ви изява.Става въпрос за смяна на работата. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Водолей

Бъдете отговорни към своите постъпки. Голяма част от Водолеите са завладени от мисълта за материални загуби. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Работата Ви ще бъде забелязана и високо оценена. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Риби

Четвъртък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Имате право да опресните знанията си в област, която е свързана с Вашата работа. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари