Дневен хороскоп за 17 март 2024

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Човек, с когото сте имали минали преживявания ще ви напомни за себе си

В неделя вниманието ви трябва да бъде насочено към правилното изпълнение на вашите ангажименти и задължения. Ще сте склонни да планирате, да размишлявате върху неща, които ще искате да свършите до края на следващата седмица.

Човек, с когото сте имали минали преживявания ще ви напомни за себе си.

Днес могат да възникнат транспортни проблеми или други неприятности свързани с пътуване.

Използвайте част от деня си за размяна на съобщения или писане на писма до роднини и приятели.

Овен

През този ден не позволявайте да оказват натиск върху вас или да ви прехвърлят чужда отговорност. Намерете решение на сложен въпрос, така че да не ви обвинят в търсене на изгода.

Телец

През този ден е възможно да почувствате пренапрежение и неспособност да се насладите на деня. Не бързайте – можете да направите много, но разпределете правилно силите си.

Близнаци

През този ден е възможно половинката да е излишно настойчива, но общите удоволствия ще допринасят за разбирателството. Не робувайте на стереотипи.

Рак

Тази неделя не си поставяйте неизпълними задачи. Може да сте преизпълнени с енергия, но тя ще се изчерпа бързо.

Лъв

През този ден се опитайте да се отдръпнете назад и да погледнете ситуацията от горе. Ще видите много нови и интересни неща.

Дева

През този ден изборът ще бъде изцяло ваш. Истината е, че просто нямате право на грешка. Мислете добре преди да направите, каквото и да било.

Везни

През този ден чарът ви ще отваря всякакви врати. Затова ако ви предстои, тежка за изпълнение задача, действайте точно сега.

Скорпион

Днес ще разберете, че не винаги и не всички са на вашата честота. Мерете думите си, ако не искате да загубите ценни привърженици.

Стрелец

Бъдете себе си. Нищо повече не ви е нужно, за да сте уникални. Истината може да бъде най-голямото ви оръжие, за да спечелите даден спор.

Козирог

Не очаквайте нищо и ще имате много поводи за радост. Денят ви е даден, за да откриете новото и развиете непознато за вас умение.

Водолей

Обещанията, дадени днес ще имат специално значение за вашите близки. Не се целете прекалено високо. Бъдете амбициозни, но и реалисти.

Риби

През този ден е добре да обмислите приоритетите си. Избягвайте празните разговори и хората, които витаят в облаците.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари