Дневен хороскоп за 17 декември 2021

2
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

До 15:38ч - Денят е благоприятен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи

Бъдете предпазливи по отношение на прииждащата информация. Отминали събития или забравени хора, факти, могат да ви напомнят отново за себе си. Бъдете особено внимателни към знаците на съдбата, различни “случайности”, съвпадения.

След 15:38ч - Време за решителни действия. Имате последна възможност да направите нужните корекции. Избягвайте пасивния начин на живот. Всички дела започнати сега, завършват благополучно, тъй като носят в себе си информация, която способства реализацията им.

Вслушвайте се препоръките и съветите на хората около вас, но не пренебрегвайте и вътрешната си интуиция, защото сега тихият ѝ шепот е много силен. Нашият вътрешен подсъзнателен ум вижда всички възможни и не толкова възможни варианти на събитията.

Овен 

Днешният ден носи комфорт, определено удовлетворение и постижения. Може да се окаже, че имате ден на добри печалби и добри сделки, в който имате някакъв късмет. Бъдете внимателни, особено финансово, защото парите в ръка са вихрушка и всичко е с много висока ликвидност.

Телец 

Днес ще имате много желания, ще се занимавате с много неща, ще ви вълнуват много интереси. Важно е да се съсредоточите върху едно нещо, но не върху всичко. Внимавайте с парите си и не вярвайте на всичко, което видите и чуете.

Близнаци 

Днес сте изпълнени с много креативност и енергия. Денят е натоварен и се случват много неща, така че е важно да останете твърди в целта си, да не се отказвате от това, което искате, въпреки че е трудно.

Рак 

Днес може да искате да се освободите от всичко, което ви тежи и обременява. Може да сте малко обезкуражени, недоволни, така че трябва да размислите, за да разберете това, което се случва в живота ви.

Лъв

Днес е ден на упорита работа и когато трябва да приложите на практика това, което вече знаете и можете. На този ден звездите казват, че сте готови да направите нещо ново. Действайте, не мислете много.

Дева

Ден, в който вашата интуиция може да бъде по-голяма, така че ще бъде възможно да разберете нещата в основата им. Гледате на света с добри очи и в момента сте постигнали вътрешен баланс.

Везни 

Денят ви ще бъде много продуктивен, всичко, което сте си поставили за цел, ще бъде решено успешно. Днес можете да приложите мъдростта си в действие, да заемете по-алтруистична и любяща поза, така че нещата са склонни да вървят по-лесно.

Скорпион 

Днешният ден носи движение, действие и много енергия. Трябва да насочите тази енергия по положителен начин, за да не станете агресивни и да не „прегазвате“ хората, да не ставате взискателни и нетърпеливи към бавността на другите.

Стрелец 

Денят носи много забързаност и динамика. Не преминавайте през ситуации, които не са положителни за вас, и не отлагайте повече решенията си. Сега е моментът да сложите край на нежеланите неща.

Козирог 

Добри сделки могат да се получат днес. Ден на интерактивност, но всичко все още е в начален стадий, така че не очаквайте компромис или бързо решение, тъй като нещата са в процес. В една връзка невинният ви флирт може да предизвика изблик на ревност у партньора ви.

Водолей

Днешният ден носи някои предизвикателства и препятствия, които трябва да преодолеете с гъвкавост, със самочувствие и с добра доза вяра, в противен случай нещата няма да вървят напред.

Риби 

Бъдете внимателни с носталгията. Живейте в настоящето! Вие сте много креативни и желаете да правите много неща, но предизвикателството е да останете фокусирани. Днес имате много енергия, но ви липсва концентрация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари