Дневен хороскоп за 14 декември 2017

2
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Вечерта посветете на себе си и на грижи за външния си вид.

Не се разпилявайте в много посоки, а правете нещата последователно. Овладейте емоцията си и ще жънете успехи. Използвайте го, за да бъдете по-дълго време с децата си и с хората, които обичате. Независимо с какво ще се занимавате утре доброто ви настроението ще доминира над всичко останало.

Овен

Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. За утрешния ден са характерни – силна приятелска подкрепа и успешно партньорство, но и кавги, липса на честни взаимоотношения и ярка подлост. Няма място за песимизъм, сега със сигурност знаете кой заслужава доверието ви. Контактите на вашето работно място може да се окажат разочароващи. Те ще развалят настроението ви.

Телец

Финансовото ви състояние е здраво. Трудности във финансовата сфера няма да липсват, но ще се справите. Лесно ще се разсейвате и няма да ви се занимава с нищо сериозно, а трябва. Запознанство ще стане причина за съжаления и разочарования. Ще научите факти от работата на конкуренцията и това в известна степен ще ви улесни.

Близнаци

Обстоятелствата около вас се променят, налага се бързо да се адаптирате, за да извлечете ползи и овладеете ситуацията. Личните отношения ще са източник на радост. Изяснете си отношенията с партньора, не си създавайте напрежение. Ако някои от зодията са били притиснати в службата от външен натиск, утре тази ситуация ще прекъсне. Ще се наложи да се доказвате, но в никакъв случай не се отказвайте - борете се докрай.

Рак

Най-хубавото е, че всички изненади утре ще Ви носят радост и добро настроение. Утрешният ден ще е неблагоприятен, въпреки възможностите за печалба. Задълбочавате връзката си с човек, към когото изпитвате специални чувства. Инициативите на работното място не винаги ще са изтълкувани правилно и може да съжалявате, за това запазете за себе си намеренията си. Само така ще избистрите детайлно позициите си.

Лъв

Не се съпротивлявайте излишно, защото, макар промяната да ви плаши, накрая ще се окаже, че сте се освободили от някакво бреме. Някой, без сам да осъзнава, утежнява живота ви.Да му говорите за това е безполезно, само ще го обидите.По-добре е да се опитате деликатно да намекнете на въпросната персона да се заеме да “подобрява” живота на някой друг. Нови проекти може да стартирате през следващата седмица. Не налагайте мнението си. Подходящо време за професионална квалификация и добро представяне на изпити, конкурси или контакти с чужбина.

Дева

Разчитайте на своята способност да оглеждате внимателно всичко и да изпипвате максимално детайлите, защото ако подходите отгоре-отгоре, после ще трябва да се връщате отново на тези въпроси и да направите някаква корекция. Благоприятна е реализацията на вашите таланти. Трябва да осмислите ценностите си и да преодолеете съмненията си. Обсъждайте всички решения с близките се, за да не носите отговорност за последствията само вие. Все ще се опитвате да слагате нещата по местата им и все нещо ще липсва и няма да се получава. Утре е ден за домашни дела и творчески дейности, уместно ще е да се занимавате и с бизнес или да разрешавате финансови проблеми.

Везни

В никакъв случай не мързелувайте, защото няма да се почувствате по-добре. Пестете нервите си и си спомнете приятната вечер, която ви очаква.Pазбира се обадете се на любими за вас хора за да я подготвите. За ваша изненада рискувате да се провалите и да претърпите загуби. Не е изключено да получите известие, свързано с покупко-продажба на автомобил, но ще ви е трудно да вземете окончателно решение. Утрешният ден ще е подходящ за далечни пътувания, за работа или отношения с хора в чужбина. Утрешният ден ще е хубав за контакти.

Скорпион

Утрешният ден не е благоприятен за изяви в професионален план, внимавайте също да не попаднете в конфликтни ситуации в партньорските си отношения. Ще присъствате на някакво публично събитие. Изкушавате се да поставите прибързано и необмислено начало на нови занимания, които няма да са успешни. Всяко нещо може да се направи по два начина, лесен и труден. Не рискувайте и запазете спокойствие, каквото да става около вас.

Стрелец

Тенденцията за материален успех и финансови постижения, е главно действащият фактор в дневната характеристиката за Стрелците. Не оставяйте недовършени задачи. В момента е необходимо да сте ярко активни. Не пътувайте!. Каквото и да изберете със сигурност няма да съжалявате.

Козирог

Ако имате намерение да купувате недвижимо имущество няма да уредите сделката утре. Просто аргументите ви са неустоими. Активни сте и в състояние да се справите с всякакъв вид комуникация. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Малко трудно ще ви е утре да излезете от вкъщи, а се налага, вече е Четвъртък.

Водолей

Наблюдавайте физическото си състояние.Не е изключено още преди обед да усетите отпадналост, лека замаяност. На работното място се заемете с рутинните си задължения и не очаквайте промени. Настроение в делника ви ще носят срещите с приятели и хора, които обичате. Наблюдавайте за синхроничности около вас. Малко трудно ще ви е утре да излезете от вкъщи, а се налага, вече е Четвъртък.

Риби

Утре вероятно пред Вас ще се открият възможности за повече срещи и разговори. Не се разсейвайте, за да не загубите много пари заради грешки, които се налага да покриете от заплатата си. Ще се намерят много желаещи да ви помагат утре. Постарайте се да откраднете малко време за почивка, защото в противен случай рискувате да се преуморите. Отделете време за преглеждане и анализиране на финансовите си документи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари