Дневен Хороскоп за 14 Декември 2015

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

Напрегнат понеделник. В деловата сфера възникват спорове, колегите са се наострили. Овните да не се поддават на настроението, изненади са възможни и от приятели. Ако се противопоставяте на шеф, осигурете си с яки аргументи, документи и съюзници. Днес ще се убедите, че за хората трябва да съдите по делата, не по устата. Струва си да се обедините с честните професионалисти.

Телец

И за вас понеделник е труден, задачите ви са много, някои и по-сложни. Телците са се запасили с търпение, а имат и близки, които с времето ще помагат по-осезателно за преодоляване на пречките. От сутринта до вечерта ще свършите много неща, оставете си и време за отдих, срещи с роднини, това ще ви освежи. А и има с какво да се похвалите, да се порадвате на техен успех.

Близнаци

В понеделник има куп задачи за изясняване, няма как да свършите работа без това. Близнаците ще бързат да ги разрешат, обаче ако не са подготвили нещата сериозно, може да се стигне до детински грешки. Някои пък се опияняват от успехи и печалби и това не е уместно. Ако имате поводи за купон, вижте се с приятели, кажете си „наздраве”, ала без да прекалявате с никакви удоволствия.

Рак

Този понеделник зависите доста от деловия шанс. Раците не са мързеливци, напротив, стараят се да изпълнят в срок и високо професионално задълженията си. Но интуицията им подсказва, че моментът не е плодотворен за начинания, нововъведения и вероятно ще оставят тези идеи за друг път. Действате бавно, по-консервативно, а услуги търсите само от най-проверени хора. И печелите.

Лъв

Понеделник е по-изнервящ, макар че имате хубави поводи и може да се озовете на купон. Е, доста Лъвове ще си тръгнат от веселбата по-рано, имат много задачи. За някои може да се наложи да търсите информация, да усвоите допълнителни умения. Дискретно ще се справите с проблеми и пречки, но да знаете, че околните се интересуват как градите успехите, дано поне ви хвалят.

Дева

Днес може да се върнете към оферти за изява от миналата сряда. Околните са на празнична вълна, а Девите – на своя боен пост, упорстват за качествено и в срок приключване на задачите, правят реорганизации. При това трудолюбие не е чудно, че някои ще ви се разсърдят. Не обръщайте внимание, скоро печалби ще покажат кой е бил правият и колегите пак ще станат най-предани приятели.

Везни

И за вас е време да дооформите плановете си от миналата седмица. Група Везни разчитат на приятелски услуги, ала хората са на друга вълна, някои и на купон. Изчакайте с начинания, подгответе по-добре проектите си, погрижете се и за своя тонус. Част от знака са на вълна за флиртове, забавления. По-умно е да заложите на общуване с полезни хора, да се ориентирате в своята кариера.

Скорпион

Началото на седмицата не е лесно и за вас, ако имате ангажименти на път – по-добре отложете или поне избягвайте дълги разстояния. Повечето Скорпиони се затварят в своите задачи и грижи, в службата възникват проблеми и не им се ще да се месят в чужди разправии. Наистина се пазите от ядове, а и напредвате по свои планове. На купони ще уважите повода, но си имате домашна радост...

Стрелец

В понеделник вие и Риби търсите съдействие и нови партньори в работата. Уж Стрелците я познават добре, уж са майстори в занаята си, а нещо не върви, май се чувстват уморени, разочаровани или стара болежка им напомня за себе си. Ще се оправите скоро, а хвърлените усилия няма да са на вятъра, ще донесат успехи. Консултирайте се с добри специалисти и не подценявайте проблемите.

Козирог

Хубав понеделник, макар че може и да не протече така, както сте планирали. Част от Козирозите улавят интересни шансове за бизнес, изява и печалби, току виж ще привлекат и доста последователи за реализацията на обществено значими проекти. Умели организатори сте, ще пренасочвате енергията на колеги, познати. Но сте и разсеяни, добре, че други помагат и си знаят нещата.

Водолей

В понеделник избягвайте спорове и особено с близки. Вие и Риби трябва да разчитате и на най-малка помощ от околните. Група Водолеи упорстват в работата, но успехите им не са кой знае какви, да изчакат с по-мащабни свои проекти. Други си улавят грешки, да си дадат време за допълнителни контакти и проучвания на пазара, да обогатят знанията си. Бъдете грижовни към тонуса.

Риби

Този понеделник като Водолеи и Стрелци имате нужда от помощници и сътрудници, радвайте се на всяка подадена ръка. Рибите са общителни и умеят да печелят симпатии, приятелства. Сега ще са им от голяма полза в пряката работа, а и ако са намислили да правят кариера. Шефове ценят контактността им, харесват идеите и ще ги планират за дейността на екипа, ще ги издигат...

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари