Дневен хороскоп за 11 ноември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Необходимостта от повече усилия няма да Ви затрудни, свикнали сте на трудности и можете да се справите с всякаква ситуация.

Утрешния ден символизира самооценката и обективното отношение към света. Утрешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение,то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Добре е да действате според планираното и да работите в екип. Не отказвайте на инат съвети, защото може да се окажат полезни. Като цяло доста разнообразен ден.

ОВЕН

Даже и у представителите на такъв страстен и общителен знак от време на време се появява мисълта, че домът е единственото място, на което биха искали да бъдат. Фокус на утрешния ден ще е собствената ви особа (нищо по-различно от обикновено) и по-специално имиджа, който имате. Ще разберете нови неща за самите себе си. Не се захващайте с няколко неща наведнъж, както и не е нужно да сте едновременно на две различни места. Нужно ви е да се отпуснете в спокойна обстановка и да проанализирате случващото се. Пазете се от изкушения и съблазни при скъпи покупки.

ТЕЛЕЦ

Ще изпитвате страх, че може би изглеждате слаби и уязвими, но нека това не Ви спира – ще получите нужната подкрепа. Преживявате приятни мигове. Не пренебрегвайте интуицията си, тя ще Ви подскаже какви са мотивите на другите, също тенденциите за развитие на ситуацията. Не се оставяйте друг да взема решения вместо Вас. Ако искате промени, опитайте се да ги направите с възможно най-малко щети, като се съобразявате със създалата се ситуация.

БЛИЗНАЦИ

В началото на работното време навсякъде ще е голяма говорилня, всеки ще дърпа чергата към себе си и няма да се съобразява с околните. Бъдете по-критични към себе си. Едно е сигурно: ще останете изненадани от развоя на събитията, макар че всъщност те са съвсем закономерни и тлеят под повърхността от известно време. Периодът е белязан с космическата енергия, поради което трябва да сте по-внимателни в общуването, особено с любимия човек. Възможни са ситуации, които изискват вашата компетентност и трезв поглед върху нещата.

РАК

Доверявайте се повече на интуицията си. Част от Раците ще предприемат пътуване, което ще им донесе изразителен успех. От срещите си с различни хора научавате много и полезни неща, които за в бъдеще бихте могли да приложите в практиката си. Малко повече релаксация и общуване с приятни хора са ви от полза. Звездите ви съветват да приключите започнатата работа, предстоят ви ангажименти, които да отнемат много сили и време.

ЛЪВ

Карайте полека и не бързайте със сложните неща. Утрешният ден ще е предназначен за срещи и контакти. Доволни ще бъдете от себе си, заради разума и волята, които сте проявили. Това със сигурност го умеете повече от добре. Самоувереността в правилния избор и удовлетворението от самите себе си може да повиши вашата делова активност и работоспособността ви. Избягвайте общуването с досадни и мнителни хора.

ДЕВА

Интуицията Ви е безгрешна и единственият проблем е, че подсказките ѝ често закъсняват. Силни сте и ще успеете да обърнете в своя полза случващото се. Препоръчително е да сте много внимателни и помнете, че трябва да действате без остри реплики от ваша страна. В същото време обаче през ноември ще ви бъдат нужни известна предпазливост и голяма доза търпение. Вие се радвате и наслаждавате на живота, когато около вас всичко е спокойно.

ВЕЗНИ

Възможно е да попаднете в плен на някаква непонятна и за Вас несигурност, не я взимайте присърце и не действайте без да сте наясно какво правите. Обърнете внимание на външния си вид и положителното си излъчване. Не експериментирайте в отношенията си с околните и не влизайте в конфликти. Вълнуващ и интересен ден. През последните месеци взехте някои погрешни или неправилни решения, но нещата се оправят.

СКОРПИОН

Въпреки умората е добре да се справите със служебните си задачи. Ще имате шанс да се изявите по някакъв оригинален начин, така че не се колебайте да излезете извън рамките на познатото и да подхождате нестандартно към работата и житейските ситуации – особено в дните около 7-ми. Ако търсите нова любов или нови възможностите да блеснете пред околните, излизайте повече – очакват ви интересни запознанства и вълнения. През този месец повечето от вас имат успехи. Самоувереността в правилния избор и удовлетворението от самите себе си може да повиши вашата делова активност и работоспособността ви. Вас ви забелязват навсякъде, където се появите. Това повдига самочувствието ви.

СТРЕЛЕЦ

Аспектът ще преобърне нещата във Ваша полза и интерес, ще привлече благоприятната случайност в любовта и личните връзки и ще Ви помогне да изживеете приятни моменти. Работата остава на заден план, изместена от случващото се в личния живот. Харесва ви да ви обръщат внимание, но недейте да съставяте самооценката си според чуждото мнение. Достатъчно стойностни сте и без нея. И все пак, въпреки тази препоръка, там, където промяната е назряла, тя ще стане светкавично и по революционен път. Общуването ви с любимите хора ви носи радост.

КОЗИРОГ

Вие сте склонни да се поддавате на собствените си слабости. Интуицията Ви е безгрешна и единственият проблем е, че подсказките ѝ често закъсняват. Най-важната препоръка към вас е да забавите темпото и да не се нагърбвате с повече задачи и ангажименти отколкото бихте могли да поемете. Около средата на месеца се пазете от загуба на документи и от нечисти сделки. В личния ви живот може да се натъкнете на избор, който да изисква важно решение със съдбоносни последици.

ВОДОЛЕЙ

Обърнете повече внимание на външния си вид. Дошло е времето за заслужено възнаграждение и повече грижи за себе си. Промяната на обстоятелствата ще наложи промяна на стратегията Ви и това ще внесе известни притеснения у Вас, но бързо ще ги преодолеете. С романтичното си настроение предизвиквате нечии интерес, което вълнува и двама ви. Водолеите ще се сблъскат с известни трудности, чието преодоляване не би представлявало проблем за активните и решителните от зодията.

РИБИ

Не бързайте, изчакайте удобен момент за разговорите, които предстоят. Физическата Ви форма изисква специално внимание. Вашата способност да улавяте в детайли всичко, което се случва ви помага да оцените вярно и обективно нещата и събитията. Периодът е благоприятен за да докажете способностите си. Може да се справите с всяко положение, използвайки своето чувство за хумор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари