Дневен Хороскоп за 10 Юни 2015

0
Дневен Хороскоп за 10 Юни 2015
Дневен Хороскоп за 10 Юни 2015

Овен

В сряда прибягвате до помощ от хора, които не са в близкото ви обкръжение, ще подскажете и на Козирози да се отворят за сътрудничество. Овните имат куп задачи, вероятно е да хвърлят много труд и да направят неприятни грешки. Сега сте обградени с отзивчиви колеги, подадат ли ви ръка, бързо наваксвате. Ако възникнат финансови проблеми, помислете сериозно, после дайте заеми.

Телец

Напоследък се натъквате на доста пречки в работата, но сряда разчиства хоризонта. И да има трудности, Телците ще се справят сравнително лесно, ще се окуражат от успехите. Срещате се с повече хора, драго ви е да поговорите със стари познати, а новите бързо оценяват деловите ви умения, стриктността. Очертават се път, оферти за други екипи и дейности, ненадейни са, но добри.

Близнаци

Сряда носи изненадващи трудности в работата, а вие не щете да отстъпите от предварителния си план, така може да усложните положението и още. Група Близнаци са самоуверени, не се съобразяват с прогнози на други специалисти, после ще трябва да се съгласяват на неизгодни компромиси. Втори знаят нрава на свои опоненти и съперници, да бъдат много бдителни, за да не им навредят.

Рак

Сряда е добра за делова изява и печалби, стига да имате подготвени планове и да сте уверени в способностите си. Някои Раци като че ли са готови да се свият в черупката си, а денят им поднася чудесни условия, само трябва да действат смело и оперативно. Други не са във форма, едва ли става дума за сериозно заболяване. Разчитайте на шанса, ще се справите с проблеми, ще се ободрите.

Лъв

Тази сряда вие и Скорпиони сте критични към околните, ала е по-уместно първите да разчистят свои изостанали дела, да наваксат пропуски. Група Лъвове трябва да покажат организаторски умения, екипът им се е отпуснал, рутината уморява всички. Втори насочват внимание към техниката, битови условия, и там има доста резерви. Не се претоварвайте, здравето ви е крехко.

Дева

В сряда цялото ви внимание следва да бъде в работата, вероятно доста задачи са спешни или партньори и клиенти – твърде взискателни. Девите ще отклонят предложения за срещи с приятели и роднини, по-нататък ще се видят, ще се наговорят. Ако отскоро сте в екип, околните ви оценяват, завързвате дружби. Колкото и грижи да ви тежат, винаги помагате на хората в по-трудна ситуация.

Везни

Сряда ви амбицира да упорствате по делата си, но май в ума ви са повече купони и любовни авантюри. Ако имате нови шефове, сигурно е по-добре да предлагате промени в дейността на екипа, да давате находчиви идеи. Не всички Везни са на тази вълна, активността им е привидна. Бъдете нащрек, вероятни са резки промени, охладняване в отношения. Важи особено за дами.

Скорпион

В сряда вие и Лъвове сте по-критични към околните, а е по-разумно да не взимате страна в споровете им и да не започвате разправии, ако са засегнали пряко интереса ви. Някои Скорпиони са усложнили отношения даже с близки, случаят ще им помогне да изгладят неразбирателството, да се опират на тяхна помощ занапред. Други предлагат компромис на колеги, от него печелят доста.

Стрелец

Хубава сряда, в деловата сфера се откриват нови шансове за изява и печалби. Вероятно Стрелците са предвидили някои промени и са се готвили най-старателно да ги използват, сега ще действат уверено и твърде ефективно. Проучвайте желания на клиенти, уговаряйте с колеги сътрудничество, шефове ще подкрепят ваши смели идеи. С роднини е деликатно, може да се поскарате.

Козирог

В сряда Овни ви подсказват да търсите по-смело помощници или епизодични услуги от околните. Козирозите напоследък имат доста ангажименти и към близки, но работата е на първо място. Е, усилията ви носят печалби, обещават издигане. Ще се възползвате от всяка благотворна ситуация с най-голяма изгода, но главното внимание да е у дома. Дамите помагат и на избраника си.

Водолей

Хубава сряда, макар че няма защо да споделяте някои свои бъдещи делови планове пред околните, не им е дошло време. А и бъбривите може да си навлекат ядове. Група Водолеи имат доста задачи за деня, а се чувстват и задължени да помагат на колеги, близки. Внимавайте да не потънете в техни грижи и да забравите своите. Шефовете ви ценят, не давайте повод за укори.

Риби

Сряда е хубава и за вас, макар че напоследък шефове и партньори като че ли не забелязват приноса ви в работата. Рибите по усет се насочват към доходни задачи, търсят убедителна изява и издигане. Внимавайте, някои постове не обещават интересна дейност. Други ще ви карат да направите от колегите си приятели, имате чудесни идеи и с повече съмишленици ще разгърнете таланти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари