Дневен Хороскоп за 10 Ноември 2015

0
Телци и Раци да проучват нещата, Скорпиони и Козирози с големи планове
Телци и Раци да проучват нещата, Скорпиони и Козирози с големи планове

Овен

Отзвучават влияния от края на миналата делова седмица и с помощ на познати се справяте с някои по-трудни задачи. Едни Овни се присъединяват към екип, чийто лидер има добри идеи. Втори намират приятел сред колеги, ще ги въведе в кръг с важни за изявата им личности. Трети привличат съмишленици за обществена дейност. Шефовете ценят и професионализма, и контактността ви.

Телец

Във вторник ще внушавате и на Раци, че успехът в работата е свързан с пътища и нова информация. С Лъвове стратегията ви е друга, гледате да подредите домашни и лични неща. Телците да не отлагат такива задачи, след ден-два няма да им е до тях. Сега уреждайте най-бдително финансови дела, мечтаете за печалби, но понякога те се таят в партньорство с по-читави хора.

Близнаци

Този вторник не споделяте нови идеи за изява и печалби, късметът ви е доста непостоянен. Близнаците ще се окуражат за промени в деловата сфера, ако намерят приятели в професионалната си среда, някои доста време вече се борят с пречки. Не се поддавайте на изкушения за лесни победи, късметът ще следва представителите на знака, които упорито отстояват принципи, проекти.

Рак

Във вторник по примера на Телци трябва да ровите из информация или да се отправите на път, може и да не сте предвиждали заминаването. Раците имат добри идеи за изява и печалби, но като че ли не е време да ги привеждат в действие. Поява на нови шефове и покровители ще ви окуражи, привличате още съмишленици или ви възлагат да организирате екип. Малък е, но е силен.

Лъв

Този вторник вие и Телци май трябва да дадете предимство на по-лични неща. И все пак Лъвовете да не намаляват бдителността си в работата, уж дребни пропуски могат да им навлекат сериозен яд. Не е момент и да се поддавате на изкусителни предложения за лесни и бързи печалби, още повече ако искате да постигнете нещо значително в професията. Приятели и близки ви подкрепят.

Дева

Вторник ви зарежда с ведро настроение, но все пак работата си е работа, редно е даже да позасилите дисциплината. Девите, които действат в екип с колеги и партньори, може да се разочароват от хора, които съвсем доскоро са им се стрували стриктни професионалисти. Не са и не се водете по техния пример и идеи. Каквото хванете, трябва да е изпипано, за да привличате нови клиенти...

Везни

Днес вие и Риби имате трудни задачи, дано се съсредоточите в изпълнението, сроковете не са за пренебрегване. Част от Везните трябва да бъдат малко по-грижовни към тонуса си, денят ще им се види напрегнат, уморителен. Ще ви се за разчитате на съдействие от приятели и колеги, но в тези среди се въртят интриги. После ще разберете подробности, а ако ви услужат, ще се отплатите.

Скорпион

Във вторник като Козирозите сте на вълна за творчество и печалби. Днес и утре Скорпионите да си потърсят и съмишленици, сътрудници, само че по-внимателно, доста хора ги наобикалят със съвсем егоистични подбуди. Първо се погрижете за личната си изява, после за екип и приятели. Ако има спорове, не коментирайте пред други познати, няма да ви разберат и подкрепят сега...

Стрелец

Сега не се чувствате твърде спокойни и сигурни в делата си, ала постепенно ще си върнете и самоувереността, и позициите. Стрелците, които са имали проблеми с тонуса, се подобряват, при малко повече грижи бързо ще укрепят здравето си. Идват и печалби, днес по-дребни, а възможностите стават все по-добри. Не се подлъгвайте да пилеете пари, следва да залагате на спестовността.

Козирог

Този вторник като Скорпиони сте готови да работите неуморно за реализиране на професионални и бизнес планове. Някои от знака може да пренебрегнат свои близки заради приятели, познати, сега имат общ интерес. Не е типично за Козирозите, но ако ситуацията налага – ще оставят и домашните си да се оправят сами с проблемите, те подготвят начинания или преодоляват пречки.

Водолей

Труден вторник, а вие ще действате по-бавно от обичайното, най-внимателно проучвате обстоятелства, факти. Водолеите не грешат с този много търпелив подход, сигурно ще им се наложи да изслушат и куп съвети, указания. Вечерта ще запазите само за най-близки и обичани, обвързаните са щастливи с избора си в любовта, роднини и приятели споделят мнението им, подкрепят ги изцяло.

Риби

Сега като Везни трябва да се задълбочите в работата, някои изводи, които ще направите, ще ви държат влага по-дълго. Рибите да не забравят за свои грешки в миналото, така ще избегнат риска от горчиви повторения. Вие сте оптимисти и готови да влезете в трудни битки, макар другите да не са сигурни в победата ви. И вие не сте, но знаете, че сте се подготвили и ще дадете каквото можете...

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари