Дневен хороскоп за 10 февруари 2020

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В събота ще можете да стартирате или реализирате някои от вашите важни планове свързани с личния ви или домашен живот. Това ще бъде благоприятен ден за покупки и за ангажирани с материално-имуществени дела.

Днес резултатите ще зависят от вашата активност, така че мобилизирайте всичките си сили, планирайте и работете. Днес може да възникне противопоставяне или да се обсъждат различни идеи относно едно пътуване, което ще предприемете днес или в близките няколко дни. Конфронтацията може да е свързана с някакви вещи или с имущество. Ако днес се сблъскате с неприятности с дете или с млад човек, те определено няма да ви изненадат.

В любовния си живот може да преживеете съмнения или подозрения в действията на партньора си, да бъде направен опит да ви манипулират, за да вземете решение, което като цяло не одобрявате. Днес се опитайте да бъдете стабилни в чувствата си и не се поддавайте на провокации.

Събота ще бъде важен ден за развитие на вашите семейни дела, така че използвайте този ден за разговори с роднини, с които живеете заедно, или които са надалеч от вас.

Овен

Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Ако някои са решили да сменят работата си, сега е времето да концентрират усилията си в това направление. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Телец

Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този събота. В никакъв случай не допускайте разочарованията от някого или нещо да влияят на намеренията и работата Ви утре. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Утре Телците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Близнаци

Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Работата Ви утре ще бъде особено ползотворна. Утрешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Утрешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Рак

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. С упоритостта си ще завършите в срок започнатата работа. Утре денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Утрешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Утре просто е такъв ден.

Лъв

Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. В едни случаи деловите задачи никак не са малко, а времето за изпълнението им е ограничено, а в други става въпрос за приключване с делата в настоящата фирма и преминаване на нова работа. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Утре проведете консултации.

Дева

Събота е успешен ден за Девите. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Грешките на работното място са породени от факта, че сте се доверили на информация, която не сте проверили. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас - работа, емоции и семейството.Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Добре ще през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.

Везни

В събота избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Утре е ден за домашни дела. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Утрешният ден ще също е подходящ за изпълнение на рутинните Ви ангажименти и на ежедневната работа. Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Скорпион

Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Работата Ви утре ще бъде особено ползотворна. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Отделете време за семейството си. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Стрелец

Събота е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Имате пари, не търсете повече. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Не предявявайте прекалено високи изисквания на работното място. Утре денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Утре всичко тръгва по вода.

Козирог

В събота внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Утрешният ден е подходящ за спорт и за рутинна работа. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата…Но ако съществува стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.

Водолей

Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Работата Ви утре ще бъде особено ползотворна. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Утре вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. В събота може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Риби

Събота е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. За Вас не се препоръчват пътувания, контакти или работа с хора в чужбина, както и рисковани действия, свързани с бизнес или с финансови дейности. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Малкото пари изискват сериозно и внимателно отношение и анализ. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Утре е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари