Днес времето ще бъде слънчево, но хладно

0
Максималните температури ще бъдат предимно между 11° и 16°
Максималните температури ще бъдат предимно между 11° и 16° Снимка: Dunavmost

Максималните температури ще бъдат предимно между 11° и 16°

Днес преди обяд над Източна България и Горнотракийската низина ще има ниска слоеста облачност или мъгла, като след след обяд видимостта ще се подобрява и облачността ще се разкъсва.

Това съобщи дежурният синоптик Красимир Стоев от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ), цитиран от агенция „Фокус”.

Над Западна България и западната половина от Дунавската равнина ще преобладава слънчево време, преди обяд на отделни места около водните басейни с намалена видимост. Ще духа слаб вятър от север-североизток. Максималните температури ще бъдат предимно между 11° и 16°. Атмосферното налягане е и ще остане по-високо от средното за октомври.

Над Черноморието през по-голямата част от деня ще преобладава облачно и мъгливо време. Ще духа слаб вятър от север-североизток. Максимални температури на въздуха: 13°-14°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра около 10°, а на 2000 метра - около 5°.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари