Див леопард вцепени съпрузи, връхлитайки в банята им!

0
Според властите, леопардът е потърсил спасение в хотела, преследван от глутница диви кучета
Според властите, леопардът е потърсил спасение в хотела, преследван от глутница диви кучета

Леопард влезе през прозореца в хотелска стая в индийския град Найнитал, щата Утар Прадеш, но произшествието се размина без жертви, съобщават местните медии.

Инцидентът станал рано сутринта в неделя в хотел в покрайнините на града, разположен в подножието на Хималаите, предава РИА Новости, цитирано от БГНЕС.

По време на неочакваната визита в стаята спяла съпружеска двойка. „Събуди ме шумът от счупено стъкло около пет часа сутринта и се вцепених като видях леопарда да влиза в стаята. Бързо завих жена ми и себе си с одеало и гледах как леопардът влиза в банята. Скочих, за да затворя вратата и извиках администратора”, разказа Сумит Ратхор пред местна медия.

Собственикът на хотела извикал полиция и служители от горското стопанство. Те пристигнали с транквиланти и клетка, но не се наложило да ги използват – леопардът избягал през вентилационната шахта.

Според властите, леопардът е потърсил спасение в хотела, преследван от глутница диви кучета. На видеозаписи се вижда, че леопардът си почива в банята.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари