Димитър Стоянов: Крайно време е МВР и съдебната власт да бъдат изчагъртени от корумпета!

1
Журналистът разкри нови данни за живота на Георги Георгиев
Журналистът разкри нови данни за живота на Георги Георгиев Снимка: Фейсбук

Журналистът разкри нови данни за живота на Георги Георгиев

Избягвам да пиша подобни постове, но сега няма как да се въздържа. Случаят в Стара Загора отпуши бутилката и джинът е навън. Не говоря за питието, а за демоните от арабската митология. Безспорно за Георги Георгиев има факти обосноваващи предположението, че в нощта на инцидента систематично е изтезавал Дебора. Моите източници твърдят, че момичето не е проституирало, а извършителят не е бил нейн сводник. Ставало въпрос за ревност. В общи линии, той е женен, а тя любовница, ама го провокирала и той я наказал. Естествено, тя няма ангажимент към него, не са в моногамна връзка, поне на мен хипотезата не ми изглежда такава. Тялото си е на Дебора, нейно право е да се разпорежда с него! Толкова. Тук обаче започва интересното.

За Георги Николаев Георгиев знаем, че е на 26 години от село Братя Кунчеви. Работи като охранител в Cavalli Club Стара Загора. По данни на мои източници там охраната се осигурява от Охранителна фирма "РОНИН - 99" ЕООД с ЕИК: 203170091. Управител е някой си КРАСИМИР ПЕТЕВ ДЖАМБАЗОВ. За Георгиев е ясно, че по време на инцидента, във връзка с който е задържан, той е бил в условия на пробация, след осъдителна присъда. Как осъдено лице, в пробация, упражнява частна охранителна дейност? Мои източници твърдят, че въпросният Георги Николаев Георгиев е лежал и в холандски затвор, отново заради побой над жена. Не мога да го твърдя, но ще опитам да го проверя. Имал ли е договор Георги Николаев Георгиев с "РОНИН - 99" ЕООД или с друга охранителна фирма? Ако не, как е бил охранител по кръчмите без договор? На дневен надник?

Тихомълком ми казват, че въпросният Георги е забъркан в наркоразпространение и е част от наказателна бригада. Не го изключвам.

Без съмнение МВР, Окръжната прокуратура и Окръжният съд в Стара Загора правят всичко по силите си, за да смачкат този случай. Само районната прокуратура полага усилия за разкриването на престъплението. Ясно е, че има много хора на хранилка, а наркоразпространението е доходоносен бизнес. Експертизата е крещящо нереална! Крайно време е МВР и съдебната власт да бъдат изчагъртени от корумпета. А за сегашната ситуация в институциите аз обвинявам ГЕРБ и ДПС!

Димитър Стоянов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари