Димитър Стоянов: Докога аматьори ще обсъждат националната ни сигурност?

0
Стоян Михалев да говори за превъоръжаване и модернизация на Българската армия е подигравка с българското общество, смята ексминистърът на отбраната
Стоян Михалев да говори за превъоръжаване и модернизация на Българската армия е подигравка с българското общество, смята ексминистърът на отбраната Снимка: Фейсбук

Стоян Михалев да говори за превъоръжаване и модернизация на Българската армия е подигравка с българското общество, смята ексминистърът на отбраната

Министърът на отбраната в служебния кабинет Димитър Стоянов излезе с критичен коментар относно подбора на гости в предаванията на национални медии. Повод за острите му думи във "Фейсбук" стана участието на депутата от ПП-ДБ Стоян Михалев в сутрешния блок на обществената телевизия в неделя. По време на интервюто народният представител и музикант коментира състава на военната помощ за Украйна и напрежението между Президентството и Министерството на отбраната.

"Стоян Михалев да говори за превъоръжаване и модернизация на Българската армия, за триъгълни сделки, за предложени средства при предоставяне на въоръжение е подигравка с българското общество. Никога не бих си позволил да коментирам вокалните способности на г-н Михалев, макар че те са видими. Докога аматьори ще се канят и обсъждат националната сигурност?", попита риторично Стоянов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    плюс-минус
    Напоследък сутрин, обед и вечер непрекъснато по тв-тата дават думата на две прекрасни дами - хубавото Наде и Ленчето с кремчето. Не ги слушам какво говорят, а се възхищавам на вида им. С всеки изминал ден стават все по-хубави, млади и свежи. Абе как ги правят тези работи? Ние, обикновените, сме се сбръчкали от хаосите в държавата, безметежните политици, тревоги, безпаричие, броене на стотинките от заплатите и пенсиите.
  • 7
    1
    Бай Чеп
    Канят се винаги политкоректни коментатори в ЛИМП-медиите(лъжа, измама, манипулация и пропаганда). После ги награждават с участие в някое кулинарно предаване - да плюскат на аванта или ги правят жури на някое тъпо шоу, може и някой гущер да сгъват, но по-скоро парите са от чичко Шорош!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари