Димитър Стойнев: Считам за съвсем нормално да отидем на разговори с ГЕРБ

0
На срещата с ГЕРБ ще се очертае макрорамката, при която бихме могли да имаме сближаване на по-късен етап, допълни депутатът от БСП
На срещата с ГЕРБ ще се очертае макрорамката, при която бихме могли да имаме сближаване на по-късен етап, допълни депутатът от БСП Видео: NOVA

На срещата с ГЕРБ ще се очертае макрорамката, при която бихме могли да имаме сближаване на по-късен етап, допълни депутатът от БСП

Правителство може да има и с втория, и с третия мандат. Зависи какви политики ще предложат ПП, може да ги подкрепим. Това заяви за "Твоят ден" по NOVA Драгомир Стойнев от БСП.

"Считам за съвсем нормално да отидем на разговори с ГЕРБ, макар че поначало позицията ни е непроменена - няма да ги подкрепим. Ще се очертае макрорамката, при която бихме могли да имаме сближаване на по-късен етап. Вероятно това няма да стане с първия мандат", смята той.

По казуса с Шенген Стойнев посочи, че критериите са изпълнени. "Вече всичко е въпрос на дипломация, действията на Нидерландия не отговарят на европейските принципи. Все пак през тях минава почти целия наркотрафик, но като членка имат право на вето. Не трябва обаче да има ответни действия срещу тях, макар че не постъпиха честно", каза още Стойнев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Sasho
    Драгомир се казва!
  • 2
    1
    123
    Драго , капут бесепарски, трета употреба капут. Забрави от герб, като те наричаха пощальон и некадърник в ефир, но сега няма проблеми за теб да ходиш да говориш с тях. Жалка шайка сте вие.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари