Димитър Рачков: Когато почувствам неприязън у зрителите, ще си тръгна на секундата!

2
Сигурно съм темерут, обичам да мълча вкъщи, сподели още актьорът
Сигурно съм темерут, обичам да мълча вкъщи, сподели още актьорът Снимка: Димитър Рачков / Facebook

Сигурно съм темерут, обичам да мълча вкъщи, сподели още актьорът

Димитър Рачков умее да бъде откровен до край. Тези дни той сподели, че професионалната суета е нещо съвсем нормално, но винаги анализира записите на шоуто си, за да си даде ясна сметка как се е справил. „Често не съм доволен. Не знам дали съм прав. Има неща, които не ми харесват. Но дори веднъж да почувствам неприязън у зрителите, да усетя, че вече издишам, тръгвам си на секундата. Много е важно как ще те запомнят хората“, заяви актьорът, цитиран от в. Стандарт.

В началото бях по-благ. Сега съм по-изискващ - и към себе си, и към другите. Трудно се работи с мен. А и адреналинът и емоциите на живото предаване могат да те подведат. Ако прекаля, ако неволно обидя някого, осъзнавам грешката, на другия ден отивам и се извинявам – няма значение дали е сценичен работник, осветител или някой друг“, казва още той, без да крие, че понякога е агресивен и дори темерут – вкъщи предпочита да помълчи.

Рачков коментира важни моменти от биографията си – двете години по разпределение в сливенския театър, където с много хъс и провинциална амбиция изиграва десет главни роли, са най-щастливите в кариерата му. Най-безумното му досега време е в казармата, където попада вече с диплома от ВИТИЗ. Надява се, че ще го назначат в Малък градски театър „Зад канала“, но удря на камък. Малко след това Александър Морфов го кани в Народния, където остава 11 години. „Гордея се, че съм минал по всички стъпала“, искрен е Рачков, но не обича да бъде сравняван, примерно, с Калоянчев.

Откровен е, че дължи много на братята Халваджиян и нарича Васил Василев-Зуека „най-добрият човек, когото познавам“. „Адски е добър – преглътна егото си, за да ме пусне напред. Беше готов да се сниши, за да изпъкна аз“, върна той лентата към „Господари на ефира“, където първо попада „по заместване“ на Малин Кръстев, а после изкарва там близо две десетилетия.

Не повярвах, когато Зуека ми каза, че ще заминават за Испания. До последно се надявах, че само така си говори. Все си мисля, че един ден ще се приберат“, добави Рачков. Но не е учуден от избора на приятеля си. "Хората по света са усмихнати, докато тук сме като борсуци - всеки е навъсен, всеки е навел глава." Наред с всички признания, които направи пред Красимир Минев и Владимир Памуков в "Код спорт", Рачков не пропусна да спомене, че никога няма да стане политик.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Венип
    Рачков,супер си,много ни липсваш на екрана,особено в неделя,бъди здрав и щастлив!! А на хорската злоба не обръщай внимание
  • -2
    3
    Зара
    Никога няма да ни омръзнеш,обожаваме те,който те мрази в краката ти да лази и да си гледа друго предаване...много ни липсва твоето шоу
  • 4
    2
    ohu-bohu
    Крайно време ти е!
  • 9
    1
    Песимист
    Мите,Мите,явно не си развил това ценно чувство...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари