Бате Енчо: Поканете ни да забавляваме децата ви и така ще се преборим за нашия къшей хляб

1
Мога да работя и друго - ако някой търси шлосер, нека ми се обади, заяви актьорът
Мога да работя и друго - ако някой търси шлосер, нека ми се обади, заяви актьорът Снимка: bTV

"Народът обедня, а в същото време цените растат всеки ден. Всичко поскъпна страшно много. Нормално е в такива времена хората да не мислят за шоу, а за прехраната си."

Това заяви пред "България Днес" актьорът Енчо Данаилов, който няколко поколения българи познават като Бате Енчо. Той призова родителите да ангажират него и екипа му, за да имат работа. "Поканете ни и ще ви направим уникално шоу. Ще забавляваме децата ви и така ще се преборим за нашия къшей хляб и малко водица", призова обичаният телевизионен водещ.

По повод предстоящия празник на детето в сряда, 1 юни, Бате Енчо признава, че го приема като нормален работен ден. "Както каза Краси Радков в "Като две капки вода" - имаме едни задачи и трябва да ги свършим. Този ден за мен с нищо не е различен. Всъщност на мен всеки ден ми е 1 юни, защото постоянно съм сред деца. Също така всеки ден ми е Еньовден, както е името на мое шоу с български традиционни игри. Японци и англичани са го гледали дори. И много им хареса", добави пред вестника 64-годишният русенец.

Преди време Данаилов, който става прочут и обичан от малки и големи от предаването по Би Ти Ви "Кой е по-по-най", призна, че ако се наложи, може да работи и нещо съвсем различно, за да може да изкарва прехраната си.

"Мога да работя и друго - ако някой търси шлосер, нека ми се обади. В училище имах шестица по шлосерство и съм много добър! Ще режа арматури, ако се налага. Мога и като охрана на обект да работя - срамен труд няма. Като някои пенсионери ще си облека една униформа и ще се подпирам по цял ден", заяви пред "България Днес" актьорът, като признава, че в пандемията доста време е прекарал вкъщи и ще отнеме време, докато се върне в стария ритъм на работа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари