Димитър Манолов: Напълно убеден съм, че цените на тока ще се повишат

0
Асен Василев бе неформалният премиер в кабинета "Денков", смята той
Асен Василев бе неформалният премиер в кабинета "Денков", смята той Видео: NOVA

Асен Василев бе неформалният премиер в кабинета "Денков", смята той

"Инфлацията се забавя, но ни предстои либерализация на енергийния пазар. От това съм изключително силно притеснен. Напълно убеден съм, че цените на тока ще се повишат, въпросът е с колко. Кой обаче ще регулира пазара? Закриваме производствените си мощности в енергетиката, ще разчитаме на внос и той ще бъде скъп." Това каза президентът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов за "На фокус" по NOVA.

"Не се забелязва да има място за нови работещи на пазара. Появиха се информации, че големи предприятия са го закъсали", допълни той.

По думите му синдикатите искат да дадат мнения за назначенията в регулаторите, за да не се появят "случайни" хора, избрани от конкретни политически сили. "Не знам в това правителство кой кой е. Много от хората във властта се оказаха неприемливи. Трябва някой да води добре новите министри, но дали ще бъде Мария Габриел не знам. Политическата комбинация се формира на нездрава основа. Голяма промяна ще бъде, ако сменят министъра на финансите, в което не вярвам, защото беше неформалният премиер", смята Манолов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    ptica
    Този каза ли нещо? Това за повишението и лакомията безкрайна българска отдавна го знаем. Такива се озаптяват само с бой, бой и пак бой, да имат страх от хората.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари