Диетата 30/30/30 "подпали"социалните мрежи

2
Много жени казват, че след тази диета не са имали йо-йо ефект
Много жени казват, че след тази диета не са имали йо-йо ефект

Много жени казват, че след тази диета не са имали йо-йо ефект

С наближаването на лятото хората все повече търсят начин да доведат линията си до съвършенство, когато носят бански.

Има много методи за отслабване и повечето от тях, за съжаление, не са ефективни. Въпреки това, новият метод 30-30-30 всъщност се корени в науката и може да си струва да опитате, ако искате да отслабнете, пише За Жената.

Методът 30/30/30 включва изяждане на 30 грама протеин през първите 20 минути след събуждане, последвано от 30 минути упражнения.

Този метод е предложен за първи път от Тимъти Ферис в книгата му „Четиричасовото тяло“ .

Как работи диетата 30/30/30?

Протеините, които се приемат в тялото сутрин, стабилизират нивото на глюкозата и инсулина сутрин.

Когато пиете кафе на празен стомах или ядете нещо с високо съдържание на захар и въглехидрати, като печени изделия, това предизвиква скок в кортизола, хормона на стреса, който се появява под въздействието на кофеина и инсулина.

Обратно, протеинът, приет сутрин, помага за поддържане на стабилни нива на глюкоза, ускорява метаболизма и намалява апетита за определени храни през останалата част от деня.

Осигуряването на протеини сутрин е просто, три варени яйца, които можете да сготвите вечерта и сутринта и да ги изядете с парче препечен хляб, или можете да изпиете смути с доза и половина протеин на прах, което може да бъде смесени с овесени ядки. Протеинова закуска може да бъде и чиния прясно сирене с плодове или гръцко кисело мляко с малко фъстъчено масло.

30 минути физическа активност

Методът 30/30/30 изисква движение с ниска интензивност, което означава, че сърдечната честота трябва да остане под 135 удара в минута.

Можете да разхождате кучето, да карате колело, да правите йога или леки упражнения - важното е просто да се движите.

Ако имате проблеми с достигането на 30 грама протеин чрез твърди храни, обмислете използването на протеинови шейкове или добавки.

Социалните мрежи се „подпалиха“ заради тази диета

В социалната мрежа "TikTok" можете да намерите многобройни видеоклипове, в които момичета показват какви резултати са постигнали.

Много жени казват, че след тази диета не са имали йо-йо ефект и че често се връщат към тази диета, която почти се е превърнала в техен начин на живот.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари