Деца загинаха при руски въздушни удари в Киев

1
Ударени са два квартала на града - Деснянски и Днепропетровски
Ударени са два квартала на града - Деснянски и Днепропетровски Снимка: ЕПА / БГНЕС

Ударени са два квартала на града - Деснянски и Днепропетровски

За пореден път Русия нанесе въздушни удари в Киев.

Около 3:00 ч. сутринта системата за въздушна тревога в украинската столица се е задействала. Ударени са два квартала на града - Деснянски и Днепропетровски, предаде БНТ.

Кметът Виталий Кличко съобщи, че има най-малко 4 жертви, сред които две деца. Поне 15 души са ранени - част от тях са настанени в болница в критично състояние. Хората са призовани да се скрият в бомбоубежища.

През целия месец май Москва нанасяше почти ежедневни удари срещу Киев, включително посред бял ден.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Sтанко до 3
    Не можеш да ме уплашиш с нищо, защото съм умирал многократно и знам, че животът ми не струва и пукната пара! Ако изглеждам трол - така да е! Ама не го правя нито за пари нито за путин нито защото съм изтрещял като тебе!!! Няма да променя мисленето ти - нито ще мога да те направя човек - ти просто си нищожество... Колкото до славата на у-крайна - вждаме я всички, а героями-те ти са само в главата ти! Това са клетници а не герои - но историята ще ги съди!!! Не ти - не аз! Господ да ни пази от такива като теб и хохли с нашмъркани и промити мозъци!
  • 3
    4
    123
    плодовете на екстремният ултранационализъм са много горчиви. жалко, че у нас е пълно с тъпа плебейска маса, на която се навиват американските заключения и интереси без шанс плебса да прогледне истински. в края на краищата ще прогледне. окончателния резултат е ясен и нито сащ, нито брюксел нито пък украйна ще спечели.
  • -6
    3
    РУК за Ръша
    ZZтанко, ти не си дете, ти си жалък антибългарски рушлямски ТРОЛ! Да мреш в адски мъки и болка то пожелавам! Слава Украина! Героям слава!!!
  • 4
    2
    Sтанко до 1
    Изтрещяло същество (не човек) може да пожелае смъртта на деца (особено в деня на ДЕТЕТО) - било то ватници или урки. Жалка история!!! Ама няма да съдя никого... Сеещите смърт не са само руснаци... урките берат плодовете на идиотщината си... жалко за тях... Никой не знае какво може да му донесат управляващите... Бог да ни пази!
  • -2
    1
    Справедливост
    Справедливост за убийците на деца и мирни жители. Нека се първата по същия начин децата на ватниците.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари