Русия удари с ракети Киев и други украински градове

0
Повече от 40 ракети са поразили жилищни райони и търговски обекти
Повече от 40 ракети са поразили жилищни райони и търговски обекти Видео: NOVA

Русия нанесе удари в Киев и други украински градове

Повече от 40 ракети са поразили жилищни райони и търговски обекти. В Киев пожарникари търсеха затрупани хора в голям жилищен блок. Ракетите са ударили самия център на столицата, информира NOVA

От кметството казаха, че под развалините има хора, а 7-годишно дете е било извадено от разрушен апартамент. Същевременно на Изток, в Донбас, хиляди бягат от град Лисичанск. Украйна загуби контрола върху съседния Северодонецк, а именно там е фокусът на руската офанзива.

Възрастни хора, които до последно са отказвали да напуснат домовете си, буквално бяха изнесени от Лисичанск. Те казват, че животът в града е станал невъзможен под непрестанния руски обстрел и бомбардировки.

„Сградата е напълно разрушена. Доколкото разбирам, под отломките още има хора. Живи са и правим всичко по силите си да ги извадим. Бързаме толкова, колкото е възможно", заяви Виталий Кличко, кмет на Киев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    До 1-вия нещастник...
    Когато гинат хора насилствено, а ти на това да му викаш "Браво!" - малоумщина е отвсякъде ...
  • -2
    1
    ;lf
    Браво! Така трябва! Европа трябва да изгони сащ и да намалим зависимостта си от сащ! Агресията на сащ в политиката на Европа е пагубна за народите на Европа! Русия трябва да изгони агресора сащ от Европа и да спаси човечеството от пипалата на злото - сащ!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари